Europa League

Νικολακόπουλος: «Θα μπορούσε να… ξεπεράσει και το 0-4 με Μακάμπι ο Ολυμπιακός»!

Ακούστε πώς σχολίασε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 την τραγική εμφάνιση του Ολυμπιακού και ήττα από τη Φράιμπουργκ στο «Γ. Καραϊσκάκης» με σκορ 3-0.

Την τραγική εμφάνιση του Ολυμπιακού, που είχε ως φυσικό επακόλουθο τη βαριά ήττα (0-3) από τη Φράιμπουργκ στη 2η αγωνιστική των ομίλων του Europa League, σχολίασε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Νικολακόπουλος.

Ο ρεπόρτερ της ομάδας τόνισε μεταξύ άλλων: «Όταν δεν μπορείς να κερδίσεις τον Απόλλωνα Λεμεσού και τη Σλόβαν Μπρατισλάβας, δεν μπορείς να είσαι ανταγωνιστικός με Ναντ και Φράιμπουργκ. Ήταν τόσο κακός ο Ολυμπιακός, που πραγματικά δεν υπάρχει κάτι να πούμε. Ο Βατσλίκ δεν ήξερε τι έκανε. Ο Ολυμπιακός, που έχουμε δει από την αρχή της σεζόν, δεν είναι εύκολο να αλλάξει.

Οι Γερμανοί ήταν δύο κλάσεις καλύτεροι, από ταχύτητα, από δύναμη, από ομοιογένεια, τα πάντα! Δεν μπορούν οι παίκτες του Ολυμπιακού σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Και οι άλλοι, οι πιο καινούργιοι, δεν έχουν προσαρμοστεί και δεν βγάζουν αυτό το πράγμα για το οποίο τους έχει χρυσοπληρώσει ο Ολυμπιακός.

Όταν με τον Βόλο παίζεις καλά 20 λεπτά, δεν μπορείς να κοντράρεις τη Φράιμπουργκ. Θα μπορούσε να ξεπεράσει και το… 0-4 με Μακάμπι ο Ολυμπιακός απόψε! Ούτε την Καραμπάγκ δεν έχει αυτός ο Ολυμπιακός! Κάποια στιγμή θα φτιάξει ο Ολυμπιακός, δεν μπορώ να φανταστώ ότι όλοι οι παίκτες του είναι τόσο κακοί, αλλά χρειάζεται υπομονή, δουλειά και προσευχές».

Ακούστε το σχόλιο του Κώστα Νικολακόπουλου:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x