Stoiximan Super League

Πίστη για αλλαγή στον Ολυμπιακό

Την άποψη πως ο Ολυμπιακός θα είναι άλλη ομάδα από τον Οκτώβριο εξέφραζαν οι άνθρωποι του συλλόγου, μετά το τέλος του αγώνα με τη Φράιμπουργκ.

Τεράστια ήταν η απογοήτευση στις τάξεις των φίλων του Ολυμπιακού που βρέθηκαν χθες στο Καραϊσκάκη, για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση με τη Φράιμπουργκ για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Μάλιστα, δεν έλειψαν οι αποδοκιμασίες στο ημίχρονο του αγώνα με τους Γερμανούς αλλά και μετά τη λήξη του αγώνα, ενώ αρκετός κόσμος αποχώρησε με το πέρας του 75ου λεπτού του ματς.

Η εικόνα των «ερυθρόλευκων» ήταν κάκιστη και η απόδοσή ορισμένων ποδοσφαιριστών προβληματίζει, όμως από την ΠΑΕ εκείνο που έλεγαν πως σύντομα όλα θα αλλάξουν.

Συγκεκριμένα, από τη διοίκηση έλεγαν μετά το τέλος του αγώνα πως η ομάδα περνάει μία κακή περίοδο, με όσα έχουν προηγηθεί, και πλέον όλη η προσοχή στρέφεται στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον Άρη πριν από τη διακοπή του πρωταθλήματος.

«Η διακοπή του Σεπτεμβρίου είναι πολύ σημαντική, διότι η ομάδα θα έχει την ευκαιρία για πρώτη φορά να δουλέψει χωρίς να έχει μπροστά της αγώνα. Θα μπουν οι τραυματίες και οι μεταγραφές και από τον Οκτώβριο η εικόνα του Ολυμπιακού θα είναι διαφορετική», ειπώθηκε από τους διοικούντες, σύμφωνα με το «Φως των Σπορ».

Όσον αφορά, τώρα, τον Κάρλος Κορμπεράν και τη συζήτηση που έχει ξεκινήσει για τον Ισπανό προπονητή, αυτή τη στιγμή δεν φαίνεται να υπάρχει κάποιο θέμα (απομάκρυνσής του ενδεχομένως).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x