Europa League

Άλλη ομάδα ο Ολυμπιακός: Μόνο 7 παίκτες έχουν μείνει από το περσινό εντός έδρας ματς με Φράιμπουργκ!

To sport-fm.gr καταγράφει πόσο έχει αλλάξει ο Ολυμπιακός από το περσινό, εντός έδρας ματς με τη Φράιμπουργκ.

Μπορεί το ημερολόγιο να έδειχνε μόλις 15 Σεπτεμβρίου, ωστόσο ήδη το 2022 διεξαγόταν η 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League.

Βλέπετε, ελέω του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ, οι διοργανώσεις της UEFA είχαν ξεκινήσει αρχές του μήνα.

Στο «Γ. Καραϊσκάκης», ο Ολυμπιακός υποδεχόταν τη Φράιμπουργκ, έχοντας χάσει στη Νάντη στην πρεμιέρα, με Χάμες Ροντρίγκες και Μαρσέλο να τραβούν τα βλέμματα στις κερκίδες.

Εντός αγωνιστικού χώρου ωστόσο, τα πράγματα θα εξελίσσονταν πολύ άσχημα για την ομάδα του Κάρλος Κορμπεράν, που θα έχανε με... κάτω τα χέρια, 3-0, από τους εκρηκτικούς Γερμανούς. Λίγες ημέρες μετά, η νέα ήττα, αυτή τη φορά από τον Άρη, θα έφερνε τη δεύτερη αλλαγή προπονητή μέσα σε δύο μήνες για τους «ερυθρόλευκους».

Για να αντιληφθεί κανείς πόσα έχουν αλλάξει στον Ολυμπιακό από τότε, αρκεί να ρίξει μια ματιά στους παίκτες που είχαν παίξει ενάντια στη Φράιμπουργκ.

Ολυμπιακός: Πόσοι έχουν μείνει από πέρυσι με Φράιμπουργκ

Από τους 16 (ενδεκάδα & πέντε αλλαγές), μονάχα τέσσερις συνεχίζουν στους Πειραιώτες, ενώ άλλοι τρεις που είναι ακόμα στην ομάδα είχαν μείνει στον πάγκο!

Στο βασικό σχήμα ήταν οι Ρέτσος, Μπιέλ και Μασούρας, ενώ ως αλλαγή είχε περάσει ο Ελ Αραμπί. Στον πάγκο είχαν μείνει οι Τζολάκης, Βριουσάι και Ανδρούτσος.

Από εκεί και πέρα, το χάος! Από τους βασικούς, Βατσλίκ, Βρσάλκο, Σισέ, Μπα, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Μπόουλερ και Ουί-Τζο αποτελούν παρελθόν, όπως και οι Ρέαμπτσιουκ, Κούντε, Ροντρίγκες και Άβιλα, που είχαν περάσει ως αλλαγές.

Από τους δε παγκίτες, Χουάνγκ, Παπασταθόπουλος, Μανωλάς και Καμαρά επίσης δεν είναι πλέον στο λιμάνι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x