Europa League

Ντέμης για Ολυμπιακό: «Είναι λάθος όταν μία ομάδα δεν λειτουργεί σωστά, να ψάχνουμε αν φταίει ένας μόνο ένας»

Ακούστε πώς σχολίασε ο Ντέμης Νικολαΐδης στον bwinΣΠΟΡ FM, τη βαριά ήττα του Ολυμπιακού από την Φράιμπουργκ.

Τη βαριά ήττα που γνώρισε ο Ολυμπιακός από την Φράιμπουργκ στη Γερμανία, σχολίασε συζητώντας με τον Βάιο Τσούτσικα στην εκπομπή του bwinΣΠΟΡ FM, «Fair Play», ο Ντέμης Νικολαΐδης.

Αφού εξέφρασε την πεποίθηση ότι υπάρχουν... θέματα στον Ολυμπιακό, τα οποία φαίνονται από τις οδυνηρές ήττες από ΠΑΟΚ και Φράιμπουργκ, αλλά και από το γεγονός ότι δέχεται ευκαιρίες για γκολ σε όλα τα παιχνίδια του, ξεκαθάρισε ότι για τα αμυντικά προβλήματα, ποτέ δεν μπορεί να φταίνε μόνο τα ατομικά λάθη, αλλά πρέπει να κοιτάμε τη συνολική αμυντική λειτουργία.

Στη συνέχεια, τόνισε ότι κατά την άποψή του είναι λάθος όταν μία ομάδα δεν λειτουργεί σωστά, να ψάχνουμε αν φταίει ένας μόνο ποδοσφαιριστής, αφού είναι πολύ δύσκολο να ξεχωρίσει κάποιος όταν η υπόλοιπη ομάδα δεν αποδίδει.

Τέλος, όταν η κουβέντα πήγε στον Ντιέγκο Μαρτίνεθ, μίλησε γενικά για τους προπονητές στην Ελλάδα, αναφέροντας ότι για να έρθει η επιτυχία, οι ομάδες θα πρέπει να ακολουθούν μία συγκεκριμένη φιλοσοφία και ανάλογα να επιλέγουν τον προπονητή τους και στη συνέχεια να του παρέχουν την στήριξη που χρειάζεται.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x