Europa League

Ζέκα στο sport-fm.gr: «Να μείνουμε πρώτοι με τη βοήθεια του κόσμου - Έχει ποιότητα ο Παναθηναϊκός Β»

Απόλυτα συγκεντρωμένος ώστε με τη δύναμη της Λεωφόρου να πάρει αποτέλεσμα με τη Ρεν και να μείνει στο… κόλπο πρόκρισης είναι ο Παναθηναϊκός σύμφωνα με τον Ζέκα! Τι είπε στο sport-fm.gr για τη Β ομάδα.

Από την μια η παρουσία του Ζέκα για πρώτη φορά σε παιχνίδι της δεύτερης ομάδας του Παναθηναϊκού. Από την άλλη, το ούτως ή άλλως «θελκτικό» παιχνίδι με αντίπαλο την Athens Kallithea.

Συνδυασμός ο οποίος μας οδήγησε στο «Γεώργιος Καμάρας» και στην… συνέντευξη του άλλοτε διεθνούς μέσου του «τριφυλλιού» στο sport-fm.gr, αμέσως μετά την ήττα της ομάδας του με 1-0, χθες (26/10) το απόγευμα.

Με τον Ζέκα να ζει και με το παραπάνω το παιχνίδι, κατευθύνοντας με οδηγίες και ενίοτε… φωνές τους νεότερους συμπαίκτες του, να «καταπίνει χιλιόμετρα» και να εκμεταλλεύεται τον χρόνο συμμετοχής που πήρε στο έπακρο. Άλλωστε, είναι γνωστό ότι δεν συνηθίζει να «κλέβει», ούτε στις προπονήσεις!

Ζέκα στο sport-fm.gr: «Αποτέλεσμα με τη Ρεν στη Λεωφόρο»

Για να δώσει το… έναυσμα λίγο αργότερα, για ένα θετικό αποτέλεσμα του Παναθηναϊκού απέναντι στη Ρεν, αύριο (26/10) το βράδυ με το… καυτό «Απόστολος Νικολαΐδης» να παίζει τον δικό του ρόλο σύμφωνα με τον 34χρονο κεντρικό χαφ, προκειμένου η ομάδα του να παραμείνει σε θέση ισχύος για την πρόκριση στα ευρωπαϊκά Κύπελλα της φετινής σεζόν!

Αναλυτικά όλα όσα είπε στον Σπύρο Σιαμπλή:

Ο Παναθηναϊκός Β έπαιξε χθες (24/10) με μια από τις ομάδες που είναι φαβορί για την άνοδο, με την Athens Kallithea να κερδίζει με 1-0. Τί οδήγησε σε αυτό το αποτέλεσμα, πιστεύεις;
«Ήταν ένα καλό παιχνίδι πιστεύω. Θα μπορούσαμε να είχαμε κρατήσει την μπάλα λίγο παραπάνω, να δημιουργήσουμε περισσότερες φάσεις, αλλά δεν νομίζω ότι ήταν πολύ καλύτεροι από εμάς. Σίγουρα, ήταν αποτελεσματικοί. Χάρηκα για τα παιδιά τα δικά μας που μπόρεσαν να βγάλουν ένα δύσκολο ματς παρότι δεν το κερδίσαμε».

Αν και έπαιξες για πρώτη φορά, πως είδες το επίπεδο της Super League 2 αλλά και του Παναθηναϊκού Β;
«Το επίπεδο είναι καλό, όπως είδα σήμερα. Εντάξει, ίσως σταματάει πολύ περισσότερο το παιχνίδι ή η μπάλα πάει πιο πολύ στον αέρα από την πρώτη κατηγορία. Μου άρεσε αυτό που είδα και νομίζω ότι τα παιδιά έδειξαν την ποιότητα που έχουν, αν και μπορούν να βελτιωθούν. Σε ό,τι αφορά την ομάδα που παίξαμε σήμερα έχει έμπειρους παίκτες που έχουν παίξει σε μεγάλες ομάδες».

Σε προσωπικό επίπεδο, πήρες χρόνο συμμετοχής παίζοντας βασικός και για 57’, τι να περιμένουμε από εσένα από εδώ και πέρα;
«Από την στιγμή που τελείωσε το ματς με τον Ατρόμητο, το άφησα πίσω μου. Είναι πολύ καιρός που δεν είχα παίξει και μου έλειψε. Είναι μεγάλη η χαρά μου που ήρθα εδώ και έπαιξα μαζί τους. Πρέπει να πάρω χρόνο και να βρω ρυθμό. Ήταν καλό για εμένα και αγωνίστηκα και ελπίζω όλοι στην ομάδα να είναι το ίδιο χαρούμενοι με εμένα και να βοήθησα».

Η πρώτη ομάδα είδαμε στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ότι είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Έρχεται ένα σημαντικό παιχνίδι για τον Παναθηναϊκό και την συνέχεια στην Ευρώπη, με τη Ρεν, πώς είναι το κλίμα μετά τα όσα έγιναν;
«Εντάξει, έγιναν πολλά και με τον Χουάνκαρ που δεν θα παίξει, αλλά είμαστε καλά οι υπόλοιποι. Έχουμε το μυαλό μας στο παιχνίδι με τη Ρεν, όπου θέλουμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα και να παραμείνουμε πρώτοι στο γκρουπ. Ξέρουμε ότι πάντα είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα στην Ευρώπη, αλλά παίζουμε στο γήπεδο μας και είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτό τον στόχο».

Σε αντίθεση με τον Παναθηναϊκό, η Ρεν δεν έχει το ίδιο καλά αποτελέσματα στο γαλλικό πρωτάθλημα, παραμένει φυσικά μια ιδιαίτερα ποιοτική ομάδα που έχει δείξει τις δυνατότητές της στο Europa League. Που πιστεύεις ότι θα κριθεί το ματς;
«Περιμένω ένα παιχνίδι που δεν θα έχει πολλές φάσεις. Πρέπει να τελειώσουμε εμείς τις ευκαιρίες που θα έχουμε και, παράλληλα, να μην τους αφήσουμε να κάνουν εκείνοι. Να δείξουμε συγκέντρωση στο πλάνο του προπονητή και να τους πιέσουμε. Όταν έχουμε την μπάλα, να παίξουμε το ποδόσφαιρο που ξέρουμε και έχουμε δείξει. Στην Ευρώπη, η ομάδα που κάνει τα λιγότερα λάθη, κερδίζει το παιχνίδι».

Το γεγονός ότι πρόκειται για ένα κρίσιμο ματς, όπως είπαμε πριν με μια νίκη ο Παναθηναϊκός κάνει μεγάλο βήμα για να συνεχίσει στην Ευρώπη και τον χειμώνα, σας βάζει έξτρα πίεση ή είναι κάτι που περιμένατε;
«Όχι, δεν μας φέρνει επιπλέον πίεση. Μας φέρνει χαρά αυτό το πράγμα. Γιατί αποδεικνύει ότι κάνουμε καλή δουλειά και είμαστε στον σωστό δρόμο. Ξέρω και ξέρετε ότι πίεση υπάρχει πάντα στον Παναθηναϊκό, αλλά πίεση θα έχει και η Ρεν που θα παίξει στο γήπεδό μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x