Stoiximan Super League

Αθανασίου: «Αυτά υποστηρίζει ο Παναθηναϊκός με την κύρια παρέμβαση που κατέθεσε - Τα πλάνα για Ρεν»

Ο Νίκος Αθανασίου, ενημέρωσε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ότι ο Παναθηναϊκός κατέθεσε κύρια παρέμβαση ζητώντας τον μηδενισμό του Ολυμπιακού στο ντέρμπι.

Την σημαντική πληροφορία ότι ο Παναθηναϊκός, κατέθεσε κύρια παρέμβαση όπου θα ζητήσει υπαιτιότητα του Ολυμπιακού και κατοχύρωση του ντέρμπι υπέρ του, μετέφερε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Nίκος Αθανασίου.

Ο ρεπόρτερ του «τριφυλλιού» συνομιλώντας την εκπομπή «Πρεσάρισμα» με τον Bάιο Τσούτσικα και τον Τάσο Νικολογιάννη, αναφέρθηκε στα όσα συνέβησαν το βράδυ της Κυριακής στο Καραϊσκάκης, αναφέροντας ζητώντας ουσιαστικά τον μηδενισμο του Ολυμπιακού για το ματς:

«Ο Παναθηναϊκός κατέθεσε κύρια παρέμβαση όπου θα ζητήσει υπαιτιότητα του Ολυμπιακού και κατοχύρωση του ματς υπέρ του. Αποδεικνύεται και στην πράξη ότι δεν συντρέχει λόγος να παιχτεί ξανά το παιχνίδι. Θα υποστηρίξει ότι το ματς διακόπηκε με υπαιτιότητα του Ολυμπιακού. Bάσει νομικών αλλά και λογικής δεν έχει o Παναθηναϊκός την ευθύνη για τη διακοπή του ματς».

Σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι ο Νίκος Αθανασίου, παρέθεσε τα πλάνα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για την ενδεκάδα του Παναθηναϊκού στο ματς με τη Ρεν: «Με δεδομένο ότι ο Γεντβάι επιστρέφει είναι το πιθανότερο να βρεθεί στην ενδεκάδα δίπλα στον Σένκεφελντ. Ο Μπρινιόλι θα είναι στην εστία με τον Βαγιαννίδη και τον Μλαντένοβιτς στα άκρα. Ο Αράο επιστρέφει σε θέση αμυντικού χαφ με τον Τσέριν, στον άξονα ο Τζούριτσιτς και λογικά Μπερνάρ, Παλάσιος και Ιωαννίδης οι υπόλοιποι».


Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x