Κύπελλο Ελλάδας

Άρης-ΟΦΗ: Το ντέρμπι των «16» στο Κύπελλο

Δυόμιση μήνες μετά την πρώτη φετινή συνάντησή τους για το πρωτάθλημα, Άρης και ΟΦΗ παίζουν ξανά στο «Κλεάνθης Βικελίδης», με στόχο να πάρουν ένα καλό αποτέλεσμα στο Κύπελλο Ελλάδας.

Ακριβώς 80 μέρες έχουν περάσει από την πρώτη φετινή συνάντηση του Άρη και του ΟΦΗ, οι οποίοι σήμερα θα παίξουν για την 6η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας (17:00, Cosmote Sport 2, BwinΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Οι δύο ομάδες είχαν παίξει στις 13 Σεπτεμβρίου, ξανά στο «Κλεάνθης Βικελίδης», και τότε το ματς είχε λήξει 0-0 για την πρεμιέρα της Σούπερ Λίγκας.



Τώρα οι Θεσσαλονικείς και οι Κρητικοί έρχονται εκ νέου αντιμέτωποι, έχοντας ως στόχο να πάρουν ένα καλό αποτέλεσμα ενόψει της ρεβάνς πριν από τα Χριστούγεννα στην φάση των «16» της διοργάνωσης.

Ο Άρης κατάφερε να επιστρέψει στις νίκες, μετά την «σφαλιάρα» (5-0) από τον ΠΑΣ Γιάννινα, αφού επικράτησε με 1-0 του ΠΑΟΚ μέσα στην Τούμπα. Μετά το ντέρμπι, οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας εξέδωσαν ανακοίνωση, με την οποία «απαίτησαν» την κατάκτηση του συγκεκριμένου τίτλου, ως «συγγνώμη» για ό,τι έγινε με τους Γιαννιώτες.

Από την πλευρά του, ο ΟΦΗ διανύει μία από τις καλύτερες σεζόν του τα τελευταία χρόνια στην πρώτη κατηγορία. Οι Ηρακλειώτες, μετά τη νίκη-πρόκριση επί του Αχέρωντα Καναλακίου, έχουν μία ισοπαλία (αυτή με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο) και τρεις νίκες (με Ατρόμητο, Βόλο και Ιωνικό).



Οι συνθέσεις

Άρης: Ντένιτς, Σούντγκρεν, Μπράμπετς, Μπεναλουάν, Λούμορ, Τζέγκο, Σάσα, Γκαρσία, Εντιαγέ, Γκάμα και Καμαρά.

ΟΦΗ: Βάτερμαν, Μαρινάκης, Βούρος, Διαμαντής, Μπαλογιάννης, Ντε Γκούζμαν, Μεγιάδο, Γκαγιέγος, Τοράλ, Λάμπρου και Γιάννου

Διαιτητές

Την αναμέτρηση ορίστηκε να διευθύνει ο κ. Φωτιάς, με βοηθούς τους κ.κ. Χασάν, Σπυρόπουλος και τέταρτο τον κ. Τσέτσιλα. Στο VAR θα είναι οι κ.κ. Διαμαντόπουλος και Πετρόπουλος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x