Κύπελλο Ελλάδας

Αθανασίου: «Έβαλε τα χέρια του και έβγαλε τα μάτια του ο Παναθηναϊκός - Σαν να ήταν χρόνια στην ομάδα ο Μπακασέτας»

Ο Νίκος Αθανασίου έκανε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM ειδική μνεία στη χθεσινή αστοχία του Παναθηναϊκού που τον έφερε σε δύσκολη θέση λόγω προγράμματος και στάθηκε στην ιδιαίτερα καλή εμφάνιση του Μπακασέτα.

Ο Νίκος Αθανασίου στάθηκε στην επιπολαιότητα που έδειξε ο Παναθηναϊκός στο επιθετικό τρίτο του γηπέδου κόντρα στον Ατρόμητο, επισημαίνοντας μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ότι δυσκόλεψε τον εαυτό του ενόψει ρεβάνς και των ενδιάμεσων ντέρμπι στο πρωτάθλημα.

«Είναι ένα εύκολο σε ανάγνωση παιχνίδι. O Παναθηναϊκός έβαλε τα χέρια του και έβγαλε τα μάτια του χθες. Ο Τερίμ επέλεξε να βάλει ένα τερματοφύλακα και δύο κεντρικούς αμυντικούς ταυτόχρονα, χωρίς να έχουν ούτε μια προπόνηση μαζί. Από μια λάθος επικοινωνία ήρθε το πρώτο γκολ. Υπάρχει και το γκολ που δέχεται όπου ο Παναθηναϊκός έχει… δέκα παίκτες στην αντίπαλη περιοχή. Όλα αυτά βέβαια είναι λεπτομέρειες μπροστά στην μεγάλη εικόνα, που έχει να κάνει με την αδιανόητη αστοχία. Πολύ πρόχειρες και βιαστικές επιλογές, χωρίς ποιότητα. Σαν εικόνα νομίζω ότι ήταν μια από τις καλύτερες εμφανίσεις του Παναθηναϊκού το τελευταίο διάστημα. Αν πιάσει αυτή την επιθετική απόδοση σε μια εβδομάδα στο Περιστέρι, δεν βλέπω τον τρόπο που δεν θα περάσει. Τώρα δυσκόλεψε τον εαυτό του, βέβαια, ως προς το ροτέισον που θα μπορούσε να κάνει, έχοντας ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό ανάμεσα», ανέφερε σχετικά.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε ότι και τα δύο τέρματα των Περιστεριωτών ήρθαν από γρήγορη μετάβαση, με το «τριφύλλι» να δείχνει κάπως… αδιάβαστο σε αυτό το κομμάτι, έχοντας πάντως το πρόβλημα στο αμυντικό τρανζίσιον από την αρχή της σεζόν.

Σχολιάζοντας τους «νεοφερμένους» στον Παναθηναϊκό, ο Αθανασίου σημείωσε ότι ο Μπακασέτας έδειξε να παίζει χρόνια στην ομάδα, κάνοντας ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι και αναφέρθηκε στα επιμέρους στοιχεία που έδειξαν Ούγκο, Ακαϊντίν και Ντραγκόφσκι.

Ενώ ερωτηθείς για την περίπτωση του Μαξίμοβιτς, τόνισε πως ναι μεν θα πρέπει να περιμένουμε μια-δύο ημέρες ακόμα, αλλά, την δεδομένη χρονική στιγμή, το πιθανότερο είναι να μην έρθει τον Γενάρη στους «πράσινους».

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x