Κύπελλο Ελλάδας

Βόκολος: «Δείξαμε σοβαρότητα και συγκέντρωση, νωρίς να πούμε για στόχους»

Στη συγκέντρωση και στη σοβαρότητα που έδειξε η Athens Kallithea FC, στάθηκε ο προπονητής της ομάδας, Λεωνίδας Βόκολος, στις δηλώσεις που έκανε στο sport-fm.gr.

Η Athens Kallithea FC επικράτησε με 2-1 της Ηλιούπολης στον πρώτο επίσημο αγώνα της για τη φετινή σεζόν, στο πλαίσιο της 3ης φάσης τους Κυπέλλου Ελλάδας.

Αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ο Λεωνίδας Βόκολος μίλησε στο sport-fm.gr, όπου αναφέρθηκε στην σοβαρότητα και τη συγκέντρωση που έδειξε η ομάδα του, στο πόσο χρήσιμο θα είναι να ξεκινήσουν τα επίσημα παιχνίδια για το δέσιμο της ομάδας, ενώ τόνισε πως είναι πολύ νωρίς να μιλάμε για στόχους.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής της Athens Kallithea FC, στο sport-fm.gr:

Για τους στόχους της ομάδας: «Είναι πολύ νωρίς ακόμα, ήταν πρώτο επίσημο παιχνίδι. Σίγουρα δεν ήταν εύκολο, κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο, το έλεγα και πέρσι το λέω και φέτος. Η Ηλιούπολη είναι μια ομάδα που έχει φτιαχτεί για τη Super League 2, έχει έμπειρα παιδιά, έμπειρους ποδοσφαιριστές, νομίζω όμως ότι εμείς δείξαμε σοβαρότητα και συγκέντρωση στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, ευτυχήσαμε να βάλουμε δύο γκολ, δεχτήκαμε ένα τέρμα το οποίο δεν ήταν ότι καλύτερο.

Από εκεί και πέρα το ποδόσφαιρο αυτό είναι, συνεχίζουμε σε μια πολύ δύσκολη έδρα, πρώτος μας παιχνίδι, έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας, με πολύ δουλειά και με κάτω το κεφάλι νομίζω ότι θα τα καταφέρουμε».


Για το δέσιμο των παιχτών: «Σίγουρα δεν είναι έτοιμοι ακόμα, έχουν έρθει καινούρια παιδιά στην ομάδα, θέλουνε χρόνο, θέλουνε παιχνίδια. Δύστυχος δεν τα έχουμε, θα πρέπει να το πω και δεν ξέρουμε πότε θα τα έχουμε.

Ευτυχώς υπάρχει το Κύπελλο που έχουμε μια σειρά αγώνων με επίσημα παιχνίδια, που μπορούμε τουλάχιστον να βλέπουμε κάποια πράγματα στα παιχνίδια».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x