Κύπελλο Ελλάδας

Παντέλης: «Σίγουρα μένει μια πίκρα, θα έχουμε καλύτερη παρουσία στο πρωτάθλημα»

Ο προπονητής της Ηλιούπολης, Νίκος Παντέλης, μίλησε στο sport-fm.gr αμέσως μετά την αναμέτρηση με την Athens Kallithea FC για την 3η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η πορεία της Ηλιούπολης στο Κύπελλο Ελλάδας σταμάτησε στην 3η φάση του θεσμού, μετά από την εντός έδρα ήττα που δέχθηκε από την Athens Kallithea FC με σκορ 2-1.

Αμέσως μετά την αναμέτρηση ο Νίκος Παντέλης, μίλησε στο sport-fm.gr δηλώνοντας πως έμεινε ευχαριστημένος από την εικόνα που έδειξε η ομάδα του παρά τον αποκλεισμό, ενώ τόνισε πως θα δείξουν καλύτερη εικόνα στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο sport-fm.gr ο προπονητής της Ηλιούπολης:

Για το αν έμεινε πίκρα για από τον αποκλεισμό: «Σίγουρα μένει μια πίκρα, γιατί παρότι εμείς ακόμα είμαστε ανέτοιμη γιατί έχουμε αρχίσει πολύ πιο αργά από την Καλλιθέα και επειδή πραγματικά είχαμε και απουσίες παικτών που θα είναι στο ρόστερ.

Είχαμε πέντε παίκτες έξω, νομίζω όμως ότι κάναμε μια πολύ καλή προσπάθεια, σαφώς απέναντι σε μια πιο έτοιμη ομάδα και αυτό που είπα και στα παιδιά, είναι ότι είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από την προσπάθεια που κάναμε. Θέλουμε ακόμα πολύ δουλειά, γιατί μην ξεχνάμε έχουμε 17 με 18 νέους ποδοσφαιριστές, θεωρώ όμως ότι ο χρόνος και με τα δύο παιδιά που πήραμε τώρα του ξένους, αλλά και με κάποιους που λείπουνε νομίζω ότι θα έχουμε καλύτερη παρουσία στο πρωτάθλημα».


Αν στόχος είναι η άνοδος: «Νομίζω ότι η ομάδα είναι στη Super league 2. Από εκεί και πέρα στόχος της Ηλιούπολης είναι πρώτα απ’ όλα να φτιάξει καλή ομάδα, να δέσουμε σαν σύνολο και από εκεί και πέρα παιχνίδι με το παιχνίδι μπαίνουνε και οι στόχοι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x