Κύπελλο Ελλάδας

Κούστας: «Είμαι περήφανος για τα παιδιά της Κηφισιάς»

Ο προπονητής της Κηφισιάς Νίκος Κούστας, μίλησε μετά το ματς κόντρα στην ΑΕΚ με πολύ όμορφα λόγια για την ομάδα του αλλά την ευλογία που νιώθει σε αυτό το επίπεδο.

Τρομερά... αγνές δηλώσεις γεμάτες χαρά και περηφάνια, έκανε μετά το ματς με την ΑΕΚ ο προπονητής της Κηφισιάς Νίκος Κούστας, με τον Έλληνα κόουτς να μιλά με τα καλύτερα λόγια για την ομάδα του αλλά και για την «Ένωση», ενώ τόνισε πως είναι ευλογημένος που βρίσκεται σε αυτό το επίπεδο.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Cosmote TV:

«Γνωρίζαμε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε έναν αντίπαλο με πολλή ποιότητα στο ρόστερ. Τα πάντα κρίθηκαν στην ατομική ποιότητα των παικτών και τις προσαρμογές των αντιπάλων σε σχέση με τους δικούς μας, καθώς παίζουν συχνά Κυριακή-Τετάρτη. Είμαι πολύ χαρούμενος για την πολύ μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν. Όσο άντεξαν οι φυσικές μας ικανότητες η ομάδα παρουσιάστηκε πάρα πολύ καλή.

Είμαι περήφανος για τα παιδιά και νομίζω πως το μέλλον μάς ανήκει. Η ΑΕΚ είναι από τις καλύτερες ομάδες στο πρωτάθλημα, έχει έναν εξαιρετικό προπονητή και του εύχομαι τα καλύτερα. Αν τα καταφέρει, που είμαι σίγουρος πως θα τα καταφέρει, θα ανοίξουν νέοι ορίζοντες και για μας τους νέους Έλληνες προπονητές ώστε να κάνουμε πράγματα.

Εμείς μαζεύουμε εμπειρίες, έχουμε και κάποιους έμπειρους παίκτες. Είμαστε για πρώτη φορά σε επαγγελματική κατηγορία, παίζουμε με ιστορικές ομάδες και με την οργάνωση που έχουμε και τη διοίκηση, η ομάδα έχει ένα λαμπρό μέλλον. Είμαι ευλογημένος που βρίσκομαι εδώ».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x