Κύπελλο Ελλάδας

Μίτσελ: «Σπάνιο να βρεις παίκτη όπως ο Χάμες»

Ο Μίτσελ εκθείασε τον Μίτσελ απαντώντας σε σχετική ερώτηση μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Άρη.

Το εγκώμιο του Χάμες Ροντρίγκες έπλεξε ο Μίτσελ μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Άρη (1-0) απαντώντας σε σχετική ερώτηση.

«Δεν είναι μόνο το πόδι του, αλλά γενικότερα όλη η γνώση που είναι μέσα στο μυαλό του. Είναι σπάνιο να βρεις έναν τόσο ολοκληρωμένο παίκτη όπως ο Χάμες. Δεν είναι ο πιο γρήγορος παίκτης και αυτός που κινείται πολύ μέσα στον αγώνα, όμως δεν μπορεί να είναι σύμπτωση ότι είναι πάντα κοντά στη μπάλα. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι μαζί του γιατί εφαρμόζει όσα του λέμε. Είναι πάντα κοντά στη μπάλα και βοηθάει πολύ την ομάδα. Συνεργάζεται άψογα και είμαστε ευχαριστημένοι. Ελπίζουμε και ο Χάμες να είναι ευχαριστημένος με τον προπονητή», ανέφερε ο Ισπανός προπονητής.

Μιλώντας για τις διαφορές των δύο ματς με τον Άρη, είπε: «Νομίζω ότι ήταν διαφορετικά παιχνίδια. Πρώτον γιατί ήταν διαφορετική διοργάνωση, αλλά και το πώς εξελίχθηκαν τα ματς. Γίναμε αρκετά επικίνδυνοι, προσπαθήσαμε πολύ και οι παίκτες έτρεξαν αρκετά και ήταν δίκαιο έτσι όπως εξελίχτηκε. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από τους ποδοσφαιριστές μου. Η προσπάθεια και η αφοσίωση ήταν ίδια ανεξάρτητα με το ποιος έπαιζε».

Τέλος, για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός διατήρησε ανέπαφη την εστία του για πέμπτο σερί ματς σχολίασε: «Πραγματικά έχουμε μία συμπαγή άμυνα με ποδοσφαιριστές που ξεκινούν από την άμυνα να είναι αποτελεσματικοί. Είναι στιβαρή η άμυνα μας. Όλοι οι παίκτες συμμετέχουν στην αμυντική λειτουργία και αυτό έχει ως αποτέλεσμα για πέντε ματς να μην έχουμε δεχτεί γκολ. Ένας προπονητής έχει ένα πλάνο και κάποιες ιδέες και προσπαθεί να τις εφαρμόσει μέσα από τη δουλειά των ποδοσφαιριστών του. Αυτό που μας ευχαριστεί είναι ότι οι ποδοσφαιριστές δείχνουν ότι θέλουν να τις εφαρμόσουν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x