Κύπελλο Ελλάδας

Νικολακόπουλος: «Το μήνυμα στους παίκτες - Όποιος παίζει στον Ολυμπιακό τα δίνει όλα, αλλιώς φεύγει»

Ο Κώστας Νικολακόπουλος μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για το ματς του Ολυμπιακού με τον Άρη, την αποστολή του Μίτσελ και το μήνυμα της διοίκησης στους παίκτες για το πρωτάθλημα.

Στα αγωνιστικά ενόψει της ρεβάνς του Κυπέλλου του Ολυμπιακού με τον Άρη, αναφέρθηκε αρχικά ο Κώστας Νικολακόπουλος, μιλώντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και την εκπομπή «Να τα λέτε να τα γράφετε», των Αντώνη Καρπετόπουλου και Αντώνη Πανούτσου.

Ο ρεπόρτερ των «ερυθρολεύκων» τόνισε ότι μετά τον αποκλεισμό του τραυματία Ρέαμπτσιουκ, υπάρχει η παρουσία του Ραμόν στην αποστολή, παρότι έχει κάνει μόλις δύο προπονήσεις. Επιπλέον, ο Μίτσελ κάλεσε για πρώτη φορά τον αριστεροπόδαρο στόπερ Χρυσόπουλο, από την Β’ ομάδα.

Παράλληλα, μετέφερε την πρώτη αντίδραση της διοίκησης του Ολυμπιακού μετά την απογοητευτική εικόνα της ομάδας στο Περιστέρι, με τους Βρέντζο και Καραππαπά να πηγαίνουν χθες στο Ρέντη και να μεταφέρουν, «είναι απαίτηση του συλλόγου όποιος παίζει στον Ολυμπιακό να τα δίνει όλα σε κάθε παιχνίδι, να είναι στο 100% και να ματώνει. Δεν θα ανεχτούμε μπλαζέ εμφανίσεις και αδιαφορία. Εμείς πιστεύουμε ότι μπορούμε να πάρουμε το πρωτάθλημα, αν κάποιος έχει διαφορετικές σκέψεις, να πάει σπίτι του».

Τέλος ανέφερε ότι τόσο στο αμυντικό κομμάτι, όσο και στο επιθετικό κομμάτι των στημένων φάσεων, ο Ολυμπιακός φέτος είναι απαράδεκτος. Κάτι που γινόταν και πέρσι, όμως φέτος η κατάσταση με το σχετικό πρόβλημα έχει ξεφύγει εντελώς.

Ακούστε όσα είπε:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x