Κύπελλο Ελλάδας

Ο προπονητής της εξέδρας: Η πρωτιά του Καμαρά και το 3/3 του Άρη

Δείτε τι κράτησε ο προπονητής της εξέδρας από τη νίκη-πρόκριση του Άρη επί του ΟΦΗ.

Μπορεί στον αγώνα πρωταθλήματος πριν από μερικές ημέρες να είχε αποφύγει την ήττα στο τέλος, ωστόσο στο ματς Κυπέλλου στο Ηράκλειο, ο Άρης επιβλήθηκε 2-0 του ΟΦΗ και πέρασε πανηγυρικά στα προημιτελικά του θεσμού.

Ιδού λοιπόν τα στοιχεία που κράτησε ο προπονητής της εξέδρας από την αναμέτρηση του «Θ. Βαρδινογιάννης»...

Η πρωτιά του Καμαρά: Μετά το 1-0 επί του Ιωνικού στο πρωτάθλημα, γράφαμε πως ο Μαυριτανός επιθετικός πρέπει να συνεχίσει να σκοράρει και κάτι τέτοιο είδαμε να συμβαίνει στο Ηράκλειο. Ο Αφρικανός ήταν μέσα στις φάσεις και έκανε το 2-0 στα τελευταία λεπτά, σκοράροντας για πρώτη φορά φέτος σε δύο συνεχόμενα ματς. Στο χειρότερο σημείο ήρθε η διακοπή των γιορτών...



Άλλαξε το ματς στο 44’: Δεν είχαμε πολλές φάσεις στο πρώτο ημίχρονο και πιθανότατα αυτό θα συνεχιζόταν και στο δεύτερο, μέχρι κάποιο σημείο, αν δεν ερχόταν η αποβολή του Μιγκέλ Μεγιάδο. Το άσχημο τάκλιν του Αργεντίνου έφερε δικαίως την αποβολή του και άλλαξε τα δεδομένα, με τον Άρη να καταφέρνει να βρει γρήγορα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο και να... χαλαρώσει στο υπόλοιπο ματς.



Άρης όπως στα... 70’s: Οι «κίτρινοι» συνεχίζουν στα προημιτελικά του Κυπέλλου για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, κάτι που είχαν να καταφέρουν εδώ και τέσσερις δεκαετίες! Συγκεκριμένα, είναι η πρώτη φορά που πετυχαίνουν κάτι τέτοιο μετά την περίοδο 1977-1981, όταν και είχαν μετρήσει μία παρουσία στα ημιτελικά και τρεις στα προημιτελικά. Στο σερί που τρέχουν τώρα, έχουν ως τώρα μία πορεία μέχρι τους «4» και μία από τους «8».

Η επιστροφή του Τσιλιανίδη: Ο Έλληνας επιθετικός έχει ταλαιπωρηθεί πολύ τον τελευταίο ενάμιση χρόνο και, παρότι η ομάδα του έχασε, σίγουρα χάρηκε την επιστροφή του στη βασική ενδεκάδα. Από τον Ιούλιο του 2020 είχε να παίξει βασικός ο Τσιλιανίδης, που αποτέλεσε το ευχάριστο νέο για τον ΟΦΗ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x