Κύπελλο Ελλάδας

Oι ενδεκάδες στο Πανσερραϊκός-ΠΑΟΚ

Δείτε τις ενδεκάδες από την αναμέτρηση του Πανσερραϊκού με τον ΠΑΟΚ που ανοίγει το πρόγραμμα της φάσης των «8» του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson.

Πανσερραϊκός και ΠΑΟΚ διασταυρώνουν τα «ξίφη» τους σήμερα στις 17:00 (Cosmote Sport 5, sport-fm.gr, bwinΣΠΟΡ FM 94,6) στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson!

Περίπου μια ώρα πριν το ματς ο Πάμπλο Γκαρσία και ο Ράζβαν Λουτσέσκου ανακοίνωσαν τις ενδεκάδες με τις οποίες θα παραταχθούν οι ομάδες τους.

Ο προπονητής του Πανσερραϊκού, Πάμπλο Γκαρσία ρίχνει στον αγωνιστικό χώρο τον Γούλερι, ενώ για πρώτη φορά βασικός θα παίξει ο Απόστολος Διαμαντής.

Συνοπτικά:

Πανσερραϊκός (Πάμπλο Γκαρσία): Kατσίκας - Ντάνκελρουϊ, Διαμαντής, Θυμιάνης, Πηλέας - Μορέιρα, Οικονόμου, Σοφιανός - Μούργος, Μασκανάκης, Γούλερι

Στον πάγκο: Τσομπανίδης, Μπέργκστρεμ, Αυλωνίτης, Πεταυράκης, Στάικος, Τόμας, Ουάρντα, Μπετανκόρ, Παπαβασιλείου





Από την άλλη πλευρά, ο Λουτσέσκου, προχωρά σε αλλαγές, δίνοντας φανέλα βασικού στον Αντρίγια Ζίβκοβιτς, τον Νάσμπεργκ αλλά και τον Μάρκος Αντόνιο.

Συνοπτικά:

ΠΑΟΚ (Ράζβαν Λουτσέκου): Ζ. Ζίβκοβιτς - Σάστρε, Μιχαηλίδης, Νάσμπεργκ, Σοάρες- Τσιγγάρας, Σβαμπ-Α. Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας, Μάρκος Αντόνιο - Τόμας

Στον πάγκο: Tαλιχμανίδης, Κεντζιόρα, Μπάμπα, Μεϊτέ, Οζντόεφ, Μουργκ, Ντεσπόντοφ, Τάισον, Τζίμας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x