Κύπελλο Ελλάδας

Χωρίς επτά, αλλά με Τάισον κόντρα στον Παναθηναϊκό ο ΠΑΟΚ

Χωρίς τους επτά αναμενόμενους, αλλά με τον Τάισον, θα υποδεχτεί ο ΠΑΟΚ την Τετάρτη τον Παναθηναϊκό στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Χωρίς επτά παίκτες θα υποδεχτεί τον Παναθηναϊκό ο ΠΑΟΚ την Τετάρτη στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τα προημιτελικά του Κυπέλλου. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει στους Φιλίπε Σοάρες, Ομάρ Ελ Καντουρί, Μάριο Τσαούση, Νίκολας Κουαλιάτα, οι οποίοι έκαναν ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο, Τόμας Μουργκ, που έκανε θεραπεία, Γιάσμιν Κούρτιτς, που συνεχίζει το ειδικό του πρόγραμμα, όπως και τον εγχειρισμένο Λευτέρη Λύρατζη.

Αντίθετα, για πρώτη φορά στην αποστολή θα βρίσκεται ο νεοφερμένος Τάισον, ενώ, σε σχέση με το ματς του περασμένου Σαββάτου κόντρα στον ΟΦΗ για τη 18η αγωνιστική της Super League 1, επιστρέφει ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ.

Ετσι, οι 20 παίκτες που επέλεξε ο Ρουμάνος τεχνικός είναι οι εξής: Κοτάρσκι, Ζ. Ζίβκοβιτς, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Ίνγκασον, Κουλιεράκης, Νάσμπεργκ, Ράφα Σοάρες, Σβαμπ, Ντάντας, Ντόουγκλας Αουγκούστο, Νινούα, Κωνσταντέλιας, Ρικάρντο, Μπίσεσβαρ, Α.Ζίβκοβιτς, Τάισον, Νάρεϊ, Μπράντον, Ολιβέιρα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x