Κύπελλο Ελλάδας

Η κριτική του ΠΑΟΚ: Έβγαλε... Μουργκ από το μανίκι ο Γκαρσία!

Ο Μουργκ σαφέστατα παίρνει τον τίτλο του κορυφαίου και ας αγωνίστηκε ένα... σκάρτο τετράλεπτο, με τους Πασχαλάκη, Ίνγκασον να έχουν σημαντική συμβολή στο ματς.

O ΠΑΟΚ χάρη στο γκολ του Μουργκ πήρε τη νίκη με 1-0 κόντρα στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και μαζί μεγάλο προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό. Πέραν από τον Μουργκ, ο οποίος είναι ο πολυτιμότερος του αγώνα, οι Πασχαλάκης-Ίγνκασον έκαναν εξαιρετική εμφάνιση επίσης.

Το sportfm.gr περνάει από ακτίνες... Χ τους παίκτες του ΠΑΟΚ:

Πασχαλάκης (7): Εξαιρετικό παιχνίδι από τον Έλληνα κίπερ! Θα ήταν ο MVP του αγώνα, αφού χάρη σε αυτόν ο ΠΑΟΚ έχει κρατήσει το μηδέν αλλά του παίρνει τον τίτλο δικαιωματικά ο Μουργκ. Πάρα πολύ καλή εμφάνιση!

Βιεϊρίνια (4): Κακή εμφάνιση από τον αρχηγό του ΠΑΟΚ. Ταλαιπωρήθηκε πάρα πολύ από τον Τάνκοβιτς τον οποίο έχανε συνέχεια, ενώ αντιμετώπισε προβλήματα και από τον Λόπες. Γενικότερα, δεν κατάφερε να φανεί αμυντικά ή επιθετικά και αντικαταστάθηκε στο 64'.

Ίνγκασον (7): Πολύ καλή εμφάνιση, ακόμη μία φέτος, από τον στόπερ του ΠΑΟΚ. Παρότι βρέθηκε αρκετές φορές εκτεθειμένη η άμυνα της ομάδας του ήταν εκεί για να διορθώσει τα κακώς κείμενα. Έχει δύο κομβικές αντιδράσεις σε φάσεις που πάνε να βγούνε τετ-α-τετ ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, γενικότερα ήταν καθοριστικός για το μηδέν στην άμυνα.

Κρέσπο (5): Στη... βάση για τον έτερο στόπερ, αφού από την πλευρά του και του Βιεϊρίνια η ΑΕΚ δημιούργησε τα περισσότερα ρήγματα. Στο δεύτερο μέρος ανέβασε την απόδοσή του.

Μπάμπα (6): Κατάφερε να περιορίσει σε μεγάλο βαθμό τον Λιβάι Γκαρσία, εξουδετερώνοντας ένα από τα μεγαλύτερα όπλα της ΑΕΚ. Επιθετικά δεν συμμετείχε πολύ, φαινόταν πως ήταν οδηγία του Γκαρσία να μην έχει αρκετά ανεβάσματα και να κρατάει τη θέση του.

Αουγκούστο (6): Καθαρός κόφτης στο σημερινό ματς, σε σχέση με άλλα παιχνίδια δεν έπαιρνε μέτρα στο γήπεδο. Ήταν πάντα εκεί στο «6», δεν άφηνε τη θέση του και ήταν καλός ανασταλτικά. Δημιουργικά δεν φάνηκε τόσο.

Σβαμπ (6): Μεστό παιχνίδι από τον Αυστριακό χαφ, ως συνήθως ανέλαβε τις εκτελέσεις των στατικών φάσεων και είχε πιο δημιουργικό ρόλο. Ωστόσο, οι αμυντικοί προσανατολισμοί που κατέβασε ο Γκαρσία την ομάδα του τον... περιόρισαν στο δεύτερο μισό του γηπέδου. Στο δεύτερο φάνηκε περισσότερο, με την μπάλα να περνάει αρκετά από τα πόδια του.

Ελ Καντουρί (5): Δεν φάνηκε ιδιαίτερα, έδειξε επηρεασμένος από το αμυντικό στιλ παιχνιδιού του ΠΑΟΚ. Έτρεξε αρκετά, πίεσε τον αντίπαλο, προσάθησε να βοηθήσει ανασταλτικά αλλά ως εκεί. Αντικαταστάθηκε στο 64'.

Α. Ζίβκοβιτς (6): Προσπάθησε να πάρει πρωτοβουλίες και να δημιουργήσει, είχε ορισμένες καλές προσπάθειες αλλά ήταν ημιτελείς. Σε σχέση με τον έτερο εξτρέμ, τον Τζόλη, είχε καλύτερη εικόνα και έμοιαζε ορισμένες φορές ο μοναδικός που προσπαθούσε να τραβήξει τον ΠΑΟΚ επιθετικά.

Τζόλης (5): Ο μικρός είναι ντεφορμέ τελευταία και αυτό φαίνεται τόσο με τον ΠΑΟΚ, όσο και νωρίτερα με την Εθνική. Δείχνει έξω από τα νερά του, ίσως είναι και επιβαρημένος από τα συνεχόμενα παιχνίδια με αποτέλεσμα να μην φαίνεται στο παιχνίδι, να μην έχει την ίδια φρεσκάδα και σπιρτάδα.

Κρμέντσικ (6): Είχε άχαρο ρόλο, όντας πολλές φορές ολομόναχος από τη μέση και μπροστά. Πάλεψε πολύ με τα αντίπαλα στόπερ, διεκδίκησε και πήρε πρώτες μπάλες, προσπαθώντας να αποτελέσει το... σκαλοπάτι στην επίθεση. Τίμιος, όπως πάντα, θέλησε να "φτιάξει" τους συμπαίκτες του.

Ροντρίγκο (6): Μπήκε στο 64' και διόρθωσε τα κακώς κείμενα στη δεξιά πλευρά. Μπάλωσε το κενό που υπήρχε όσο έπαιζε εκεί ο Βιεϊρίνια, χωρίς υπερβολές στο παιχνίδι του και κρατώντας διαρκώς τη θέση του και περιορίζοντας τον "φρέσκο" Αλμπάνη.

Ουάρντα (6): Μπήκε στο 64ο λεπτό και αυτός. Ήταν ορεξάτος και πήρε πσοπάθειες χωρίς αποτέλεσμα, όμως. Για ένα δεκάλεπτο έδειξε ότι μπορεί να ανεβάσει τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο, να τον σπρώξει στην επίθεση αλλά σιγά σιγά χάθηκε και αυτός. Του πιστώνεται ότι κερδίζει το φάουλ από τον Νεντελτσιάρου στο φινάλε, απ' όπου προέρχεται το νικητήριο γκολ.

Σβιντέρσκι (5): Στη... βάση για τον Πολωνό καθώς δεν κατάφερε να ακουμπήσει και πολλές φορές την μπάλα. Πάλεψε, έτρεξε, μόχθησε αλλά όχι κάτι το ιδιαίτερο στο ένα εικοσάλεπτο που αγωνίστηκε.

Μουργκ (7): Αγωνίστηκε... σκάρτα τέσσερα λεπτά και αυτά έφταναν για να πάρει το οκτάρι! Όντας... κρύος, μόλις έχει μπει σοτ ματς παίρνει την μπάλα δέκα μέτρα έξω από την περιοχή της ΑΕΚ και με απίθανη εκτέλεση φάουλ νικάει τον Τσιντώτα για να δώσει προβάδισμα πρόκρισης στην ομάδα του. Τι άλλο να κάνει δηλαδή;

Πάμπλο Γκαρσία (7): Ρίσκαρε αρκετά με αυτό τον αμυντικό προσανατολισμό που κατέβασε την ομάδα του, ωστόσο τελικά δικαιώθηκε. Έδωσε χώρους στην ΑΕΚ, αλλά δεν το πλήρωσε χάρη και στον Πασχαλάκη, που ήταν δική του επιλογή η χρησιμοποίησή του, ενώ στο δεύτερο μέρος διαβάζει την τρύπα δεξιά και βάζει τον Ροντρίγκο, φρεσκάρει μεσοεπιθετικά την ομάδα του και... βγάζει λαγό από το καπέλο με τον Μουργκ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x