Κύπελλο Ελλάδας

Αθανασίου: «Η καλύτερη εμφάνιση του Παναθηναϊκού επί Τερίμ και από τα πιο όμορφα γκολ φέτος - Επικίνδυνος ο διαιτητής»

Ακούστε το σχόλιο του Νίκου Αθανασίου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τη νίκη του Παναθηναϊκού στην Τούμπα επί του ΠΑΟΚ, στον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό για το Κύπελλο Ελλάδας Betsson.

Το δικό του σχόλιο για τη νίκη του Παναθηναϊκού στην Τούμπα επί του ΠΑΟΚ, στον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό για το Κύπελλο Ελλάδας Betsson, κατέθεσε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Αθανασίου.

«Είναι καλύτερη εμφάνιση του Παναθηναϊκού επί Τερίμ, που συνδυάστηκε και με ένα μεγάλο αποτέλεσμα. Το αποψινό παιχνίδι είναι εκείνο, στο οποίο η ομάδα έδειξε ότι ήξερε να διαχειριστεί τα ατού του αντιπάλου. Πετυχαίνει ένα γκολ, από τα πιο όμορφα, που έχει βάλει φέτος, ενώ είχε σε πολύ μεγάλο βράδυ τον Ντραγκόφσκι, αλλά και τον Μπερνάρ», είπε μεταξύ άλλων ο ρεπόρτερ του «τριφυλλιού».

Για τη διαιτησία, εξάλλου, ανέφερε πως «ο Ολλανδός ρέφερι ήταν ανεκδιήγητος και επικίνδυνος. Έχει μία τραγική διαιτησία, δεν πρέπει να ξαναπεράσει ούτε απ' έξω. Έχει δώσει ρεσιτάλ στο πώς σφυρίζονται ανάποδα φάουλ. Αφήνω αστερίσκο και για την αποβολή του Μπακασέτα. Ο Τάισον τον έχει πιάσει από τον αυχένα και μοιράζει σφαλιάρες και μετά τσιμπάει ο αρχηγός της Εθνικής».

Ακούστε το σχόλιο του Νίκου Αθανασίου:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x