Κύπελλο Ελλάδας

Σαββόπουλος: «Ματς στόχου με ΟΦΗ, διακαής πόθος το Κύπελλο για Άρη»

Ο Αλέξης Σαββόπουλος στάθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM στη μεγάλη σημασία του αυριανού αγώνα του Άρη με τον ΟΦΗ και ανέφερε ότι θα υπάρξει ροτέισον αλλά μέχρι ενός σημείου…

Πολύ σημαντικό χαρακτήρισε για τον Άρη το παιχνίδι Κυπέλλου στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με αντίπαλο τον ΟΦΗ ο Αλέξης Σαββόιπουλος, μιλώντας στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και εξήγησε τους λόγους.

«Ο Άρης προετοιμάζεται για αυτό το πολύ σημαντικό ματς στόχου, αλλά κανείς δεν μπορεί να προβλέψει ποια θα είναι η 11άδα. Αρκετοί παίκτες αγωνίστηκαν με προβλήματα ή έχουν. Υπάρχει γενικά μια καταπόνηση. Θα πάμε στην λογική ενός ροτέισον, τώρα το πόσο εκτεταμένο θα είναι, θα το δούμε. Ο Μάντζιος δεν είναι αυτής της λογικής, πάντως. Το Κύπελλο είναι ένας διακαής πόθος, το πλησιάζει αλλά όλο του ξεφεύγει, με κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε ότι οι «κίτρινοι» βρίσκουν τον ΟΦΗ σε ένα καλό «φεγγάρι» αλλά και ότι το αυριανό θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι από αυτό της Κυριακής.

Παράλληλα, ο Σαββόπουλος επιχείρησε να προσεγγίσει και το σχήμα που ενδέχεται να παρατάξει ο Άκης Μάντζιος κόντρα στην κρητική ομάδα, κάνοντας λόγο για ενδεχόμενο 4-4-2 από πλευράς Άρη.

Ακούστε εδώ το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x