Κύπελλο Ελλάδας

Στο πλευρό του Αλεξέα

Ανακοίνωση του Συνδέσμου Διαιτητών Μεσσηνίας.

Την έντονη αντίδραση του για την αμφισβήτηση που θεωρεί ότι δέχθηκε το μέλος της Ηλίας Αλεξέας μέσω ανακοινώσεων, δηλώσεων αλλά και δημοσιευμάτων με αφορμή τις εξελίξεις σχετικά με τον τελικό Κυπέλλου, εξέφρασε με ανακοίνωσή του ο Σύνδεσμός Διαιτητών Μεσσηνίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Μετά τις δηλώσεις του κ. Κοντονή και τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας σχετικά με τον Τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, αισθανόμαστε την ανάγκη να στηρίξουμε και να προστατεύσουμε το μέλος και ταμία του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Μεσσηνίας κ. Αλεξέα Ηλία από τα δημοσιεύματα στα ΜΜΕ και τους χαρακτηρισμούς περί «διακεκριμένων θαμώνων των σουιτών του γηπέδου Καραϊσκάκης»!!

Αν μη τι άλλο αφήνοντας να αιωρούνται χαρακτηρισμοί ότι το μέλος μας είναι «διακεκριμένος θαμώνας των σουϊτών του γηπέδου Καραϊσκάκη», είναι πέρα για πέρα κακόβουλο καθώς ο κ. Ηλίας Αλεξέας είναι γνωστός στους πάντες για το ήθος του, την εντιμότητά του και για την καταξίωσή του, διαιτητικά, διεθνώς.

Θα θέλαμε ο κ. Κοντονής να διευκρινίσει επαρκώς τα λεγόμενά του, ώστε να μη γίνονται αντικείμενο εκμετάλλευσης από ΜΜΕ που στόχο έχουν να δυναμιτίσουν το κλίμα.

Επιφυλασσόμαστε από την πλευρά μας να προβούμε σε κάθε νόμιμη ενέργεια προκειμένου να προστατεύσουμε τον καταξιωμένο διεθνώς διαιτητή μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x