Κύπελλο Ελλάδας

Τσέριν: «Θέλουμε να δείξουμε ότι είμαστε καλύτεροι από τον ΠΑΟΚ»

Ο Άνταμ Τσέριν αναφέρθηκε στην ικανοποιητική εμφάνιση του Παναθηναϊκού απέναντι στον Βόλο, ενώ σχολίασε τη δική του «παράδοση» απέναντι στους Θεσσαλούς αλλά και τα τρία επερχόμενα ματς με τον ΠΑΟΚ.

Ο Παναθηναϊκός χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερες δυσκολίες νίκησε 2-0 τον Βόλο στο δεύτερο μεταξύ τους ματς για το Κύπελλο, εξασφαλίζοντας με συνολικό σκορ 5-0 την πρόκριση στους «8» του θεσμού, οπού περιμένει ο ΠΑΟΚ.

Μάλιστα, οι «πράσινοι» θα συναντήσουν την ομάδα του Λουτσέσκου και στο πρωτάθλημα, κάτι που σημαίνει πως θα παίξουν τρεις φορές συνεχόμενα με τους Θεσσαλονικείς.

Ο Άνταμ Τσέριν, σκόρερ του πρώτου γκολ του Παναθηναϊκού στη Θεσσαλία, αναφέρθηκε σε αυτές τις επερχόμενες αναμετρήσεις με τον ΠΑΟΚ, αλλά και στην παράδοση που έχει δημιουργήσει με τον Βόλο, απέναντι στον οποίο έχει σκοράρει τρεις φορές.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σλοβένου:

«Είμαι ευχαριστημένος για τη νίκη. Είναι παράξενο, μια σύμπτωση που σκοράρω ξανά απέναντι στον Βόλο. Το σημαντικό είναι ότι βοήθησα την ομάδα να προκριθεί στα προημιτελικά. Δεν είναι συνηθισμένο να παίζεις με την ίδια ομάδα τρεις φορές, είναι μια πολύ καλή ομάδα ο ΠΑΟΚ, αλλά θέλουμε να δείξουμε ότι είμαστε καλύτεροι από αυτούς. Ελπίζω να παίξουμε καλά και να πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x