Nations League

Έδειξε χαρακτήρα η «νέα» Ιταλία κόντρα στην απογοητευτική και χωρίς νίκη Αγγλία

Η Αγγλία δεν ήταν καλή και πάλι, δεν νίκησε ξανά, με την Ιταλία να φεύγει άνετα με το 0-0 από το «Μολινό» και να παραμένει στην κορυφή του ομίλου της στο Nations League.

Δείχνει χαρακτήρα η… νέα Ιταλία, απογοητεύει η Αγγλία! Σε ένα ματς που έγινε κεκλεισμένων των θυρών στο «Μολινό», οι δύο ομάδες σε ένα… remake του τελικού του περασμένου Euro έμειναν στο 0-0 σε ένα κατά τα άλλα καλό παιχνίδι με ευκαιρίες εκατέρωθεν.

Μια ισοπαλία που κρατάει πρώτη και αήττητη την Ιταλία στον 3ο όμιλο της League A του Nations League, με την Αγγλία να παραμένει ουραγός και χωρίς νίκη (2 βαθμοί), δείχνοντας πως κάτι δεν πάει καλά τελευταία.


Το ματς

Η Ιταλία μπήκε πιο δυνατά στο ματς και δημιούργησε την πρώτη μεγάλη φάση μόλις στο 2ο λεπτό. Ο Πεσίνα έκανε ωραία μπαλιά στον Φρατέζι, ο οποίος όμως δεν μπόρεσε από πλεονεκτική θέση να σκοράρει. Ο Μάουντ ήταν εκείνος από τη μεριά της Αγγλίας που δημιουργούσε φάσεις και απειλούσε την εστία του Ντοναρούμα.

Στο 5ο λεπτό ο Ντοναρούμα έδωσε μια λάθος πάσα στην προσπάθεια να διώξει, το εκμεταλλεύτηκε ο Έιμπραχαμ, ο οποίος παραλίγο να κάνει το 1-0. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Μάουντ τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Ιταλού κίπερ, χάνοντας την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ.

Αγγλία-Ιταλία: 0-0

Στο 25’ η ομάδα του Μαντσίνι είχε μια τεράστια ευκαιρία να κάνει το 1-0, όταν ο Λοκατέλι έκανε μια φοβερή μπαλιά στον Ντι Λορέντσο, εκείνος έκανε το γύρισμα και ο Τονάλι το πλασέ στην κίνηση μέσα από την περιοχή αλλά ο Ράμσντεϊλ έδιωξε με τα πόδια.

Μετά το μισάωρο ο ρυθμός έπεσε και το παιχνίδι ήταν αρκετά ισορροπημένο. Μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του πρώτου μέρους δεν άλλαξε κάτι και οι δυο ομάδες άρχισαν το δεύτερο ημίχρονο, όπως ξεκίνησε το ματς (0-0).

Αγγλία-Ιταλία: 0-0

Στο δεύτερο μέρος η Αγγλία μπήκε πιο δυνατά, με τον Στέρλινγκ στο 52’ να χάνει μια απίστευτη ευκαιρία. Ο Τζέιμς έκανε την σέντρα με τον παίκτη της Σίτι να βρίσκεται ολομόναχος και να μην μπορεί να βρει δίχτυα.

Στην συνέχεια το παιχνίδι ήταν αρκετά ισορροπημένο και οι δυο ομάδες δημιουργούσαν φάσεις εκατέρωθεν, χωρίς ωστόσο να μπορέσουν να σκοράρουν κάποιο τέρμα. Η Αγγλία στα τελευταία λεπτά προσπαθούσε να πιέσει για να βρει το τέρμα της πρώτης νίκης στο Nations League, με την Ιταλία να φεύγει στις αντεπιθέσεις, αλλά να τα χαλάει στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου και οι προσπάθειές της να μην βγάζουν κάποιο αποτέλεσμα. Κάπως έτσι, το 0-0 παρέμεινε φυσιολογικά ως το φινάλε στο «Μολινό», με τις δύο ομάδες να παίρνουν από έναν βαθμό.

Αγγλία-Ιταλία: 0-0

Αγγλία-Ιταλία: 0-0

Η βαθμολογία

Αγγλία-Ιταλία: 0-0

League A – Group 3

Τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής

Αγγλία-Ιταλία 0-0
Ουγγαρία-Γερμανία 1-1

Η επόμενη (4η) αγωνιστική (21:45, 14/06):

Αγγλία-Ουγγαρία
Γερμανία-Ιταλία

Έτσι παρακολουθήσατε το ματς μέσα από το sportfm.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x