Nations League

Ισόπαλο το ντέρμπι των Ιβήρων, σούπερ ξεκίνημα για την Τσεχία

Ισπανία και Πορτογαλία έμειναν στο 1-1 στην πρεμιέρα τους στο Nations League, με την Τσεχία των Βατσλίκ, Μπράμπετς να επικρατεί 2-1 της Ελβετίας του Τσούμπερ.

Πρεμιέρα με ισοπαλία για Ισπανία και Πορτογαλία! Οι δύο ομάδες έμειναν στο 1-1 στο ντέρμπι της ιβηρικής χερσονήσου και στην πρεμιέρα τους για τον 2ο όμιλο της League A! Στην κορυφή του, μάλιστα, βρίσκεται η Τσεχία των Βατσλίκ και Μπράμπετς (βασικοί και αναντικατάστατοι), που επικράτησε 2-1 της Ελβετίας του Τσούμπερ που μπήκε αλλαγή.

Ισπανία και Πορτογαλία «κόλλησαν» στο 1-1 στην πρώτη αγωνιστική του 2ου ομίλου της League Α.

Ο Μοράτα στο 25ο λεπτό άνοιξε το σκορ για τους Ισπανούς, με την ομάδα του Λουίς Ενρίκε να πηγαίνει στα αποδυτήρια με προβάδισμα.

Η Πορτογαλία προσπαθούσε να πιέσει στο δεύτερο ημίχρονο και τελικά βρήκε το γκολ στο 83ο λεπτό με τον Όρτα. Μέχρι το τελευταίο σφύριγμα δεν άλλαξε κάτι, με τις δυο ομάδες να «κολλάνε» στο 1-1.

Στο άλλο ματς, η Τσεχία επικράτησε 2-1 της Ελβετίας, ξεκινώντας με το δεξί στη διοργάνωση. Ο Βατσλίκ του Ολυμπιακού και ο Μπράμπετς του Άρη ξεκίνησαν βασικοί για τους Τσέχους, ενώ ο Τσούμπερ της ΑΕΚ μπήκε ως αλλαγή στην Ελβετία.

Ο Κούχτα μόλις στο 11ο λεπτό άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, με τον Όκαφορ στο 44’ να κάνει το 1-1 για την Ελβετία.

Ωστόσο η Τσεχία πήρε εκ νέου προβάδισμα στο 58’, όταν ο Σο έστειλε την μπάλα άθελά του στα δίχτυα της ομάδας του, κάνοντας το 2-1. Μέχρι το τελευταίο σφύριγμα δεν άλλαξε κάτι, με τους Τσέχους να κάνουν ιδανικό ξεκίνημα.

Τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής:

Ισπανία-Πορτογαλία 1-1
Τσεχία-Ελβετία 2-1

Η 2η αγωνιστική:

Κυριακή 05/06

Πορτογαλία-Ελβετία 21:45
Τσεχία-Ισπανία 21:45

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x