Αγγλία

Mirror: «Θέλει να συμπεριλάβει Πογκμπά στο deal για Ρονάλντο η Γιουβέντους»

Σύμφωνα με την αγγλική ιστοσελίδα, η Γιουβέντους θέλει να επωφεληθεί από την μετακίνηση του Ρονάλντο στη Γιουνάιτεντ και να φέρει ξανά στο Τορίνο τον Πογκμπά.

Οι τελευταίες ώρες είναι… καυτές και όλη η Ευρώπη ασχολείται με τα απίστευτα μεταγραφικά σενάρια που κάνουν τον γύρο του κόσμου! Το θέμα του Κριστιάνο Ρονάλντο βρίσκεται στην επικαιρότητα, με την «Mirror» να προσθέτει μια νέα παράμετρο στις διαπραγματεύσεις που αναμένεται να ξεκινήσουν εντός των ερχόμενων ωρών ανάμεσα σε Γιουβέντους και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Σύμφωνα, λοιπόν, με την αγγλική ιστοσελίδα, η Γιουβέντους θέλει να βάλει στο τραπέζι το όνομα τού Πολ Πογκμπά! Η Γηραιά Κυριά και οι άνθρωποί της είναι γνωστό πως επιθυμούν την επιστροφή του Γάλλου χαφ και αναμένεται να ρίξουν την εν λόγω ιδέα στις συζητήσεις με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την παραχώρηση του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Προφανώς, η Γιουβέντους δεν θα ζητήσει χρήματα, ίσως δώσει και μερικά συν τον Ρονάλντο στην Γιουνάιτεντ για τον Πογκμπά, το συμβόλαιο του οποίου με την ομάδα του Μάντσεστερ λήγει το καλοκαίρι του 2022.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x