Αγγλία

Ανατροπή: Αποσύρεται η Σίτι για Ρονάλντο - Ολοταχώς για επιστροφή στη Γιουνάιτεντ!

Ολική ανατροπή στο θέμα του Κριστιάνο Ρονάλντο. Η Σίτι αποσύρει το ενδιαφέρον και πλέον όλα δείχνουν πως ο Πορτογάλος σούπερ σταρ επιστρέφει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η μεγάλη επιστροφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ολοένα και πλησιάζει! Όπως έγινε γνωστό, η Μάντσεστερ Σίτι απέσυρε το ενδιαφέρον της για τον Πορτογάλο σούπερ σταρ και πλέον ο δρόμος για την επιστροφή του Ρονάλντο στους «κόκκινους διαβόλους» είναι ορθάνοιχτος!




Από το μεσημέρι της Παρασκευής, ξαφνικά προέκυψε ενδιαφέρον της Γιουνάιτεντ για τον Ρονάλντο, ο οποίος είναι... φευγάτος από την Γιουβέντους όπως επιβεβαίωσε και ο Μαξ Αλέγκρι.

Ο Ρονάλντο φέρεται να έχει ενημερώσει ήδη τον ατζέντη του Ζόρζε Μέντες πως είναι έτοιμος για την μεγάλη επιστροφή στο «Ολντ Τράφορντ», με την Γιουνάιτεντ να του προσφέρει διετές συμβόλαιο συνεργασίας.



Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είχε μετακομίσει το καλοκαίρι του 2003 στη Γιουνάιτεντ, η οποία πλήρωσε το ποσό των 19 εκατ. ευρώ στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Με τους «κόκκινους διαβόλους» κατέγραψε 292 εμφανίσεις με 118 γκολ και 69 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις, κατακτώντας 3 πρωταθληματα Αγγλίας και 1 Τσάμπιονς Λιγκ μεταξύ άλλων!

Πλέον, εφόσον η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ο Πορτογάλος συμφωνήσουν, θα απομένει να καταβληθεί ένα ποσό στα 27-29 εκατ. ευρώ στη Γιουβέντους για την παραχώρησή του. Παράλληλα, η ομάδα του Μάντσεστερ θα αποκτήσει ακόμη ένα... υπερόπλο στην μεσοεπιθετική της γραμμή, παρέα με τους Μπρούνο Φερνάντες, Πολ Πογκμπά, Τζέιντον Σάντσο και τους άλλους αστέρες που διαθέτει, ενώ προ εβδομάδων απέκτησε και τον Ράφαελ Βαράν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x