Ιταλία

Serie A: Αυτοί είναι οι κορυφαίοι παίκτες που από 01/01 μπορούν να κλείσουν σε άλλη ομάδα!

Αρκετά βαρβάτα ονόματα από τη Serie A βρίσκονται στη λίστα με τους παίκτες που μπορούν από την 01/01 να συζητήσουν και να κλείσουν σε άλλες ομάδες, με το συμβόλαιό τους να ολοκληρώνεται το καλοκαίρι.

Πάουλο Ντιμπάλα, Φρανκ Κεσί, Μαρσέλο Μπρόζοβιτς, Αντρέα Μπελότι... Μόλις τέσσερα ονόματων τοπ ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται αυτή τη στιγμή στη Serie A, αλλά το συμβόλαιό τους ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι και από 01/01 μπορούν να διαπραγματευτούν με άλλες ομάδες και να κλείσουν σε αυτές.

Η αγορά της Ιταλίας προσφέρεται για ποιοτικές λύσεις, για όσους συλλόγους εντός και εκτός συνόρων θέλουν να ενισχυθούν.

Ο Πάουλο Ντιμπάλα δεν έχει ανανεώσει ακόμη με τη Γιουβέντους και αποτελεί την πιο hot περίπτωση, ενώ στη Γηραιά Κυρία επίσης υπάρχουν στην ίδια κατάσταση οι Ματία Ντε Σίλιο, Φεντερίκο Μπερναρντέσκι. Λορέντσο Ινσίνιε, Ντρις Μέρτενς, Νταβίντ Οσπίνα από τη Νάπολι, οι Φρανκ Κεσί, Αλέσιο Ρομανιόλι από τη Μίλαν, οι Μαρσέλο Μπρόζοβιτς, Ιβάν Πέρισιτς από την Ίντερ είναι μερικοί ακόμη.

Στη λίστα μπορούν κάλλιστα να προστεθούν οι Τζάκομο Μποναβεντούρα, Χοσέ Καγιεχόν από τη Φιορεντίνα, ο Χένρικ Μκιταριάν από τη Ρόμα, ο Ρέμο Φρόιλερ από την Αταλάντα, ο Αντρέα Μπελότι από τη Ρόμα, οι Λουίς Φελίπε, Τόμας Στρακόσα από τη Λάτσιο και ο Φίλιπ Τζούριτσιτς της Σασουόλο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x