Ιταλία

Εθνική Ιταλίας: Οι δύο ποδοσφαιριστές που μπορούν να δώσουν λύση στο σκοράρισμα

Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι έχει στα ραντάρ του τους Τζανλούκα Σκαμάκα και Ζοάο Πέδρο, ενόψει των αγώνων μπαράζ για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Η εθνική Ιταλίας λίγους μήνες μετά την κατάκτηση του Euro, κατάφερε να μείνει δεύτερη στον όμιλό της και πλέον καλείται να διεκδικήσει την πρόκρισή της στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ μέσα από τα μπαράζ.

Στα προκριματικά του Μουντιάλ, οι Ιταλοί πλήρωσαν τη δυστοκία τους στο σκοράρισμα, με τον Ιμόμπιλε να μην θυμίζει τον φορ... φονιά της Λάτσιο και να μην υπάρχει ουσιαστικά αντικαταστάτης.

Κάπως έτσι, ο Ρομπέρτο Μαντσίνι προσπαθεί να βρει εναλλακτικές λύσεις και έχει στα ραντάρ του δύο ποιοτικούς ποδοσφαιριστές που μπορούν να προσφέρουν γκολ. Ο λόγους για τους Τζανλούκα Σκαμάκα και Ζοάο Πέδρο.

Ο Σκαμάκα αγωνίζεται φέτος στην Σασουόλο και είναι ο δεύτερος σκόρερ της ομάδας πίσω από τον Μπεράρντι με έξι τέρματα. Ο 22χρονος έχει μεγάλη ποιότητα αλλά και περίεργο χαρακτήρα, κάτι που κάνει τον Μαντσίνι να το σκέφτεται ξανά και ξανά.



Την ίδια ώρα, ο Ζοαό Πέδρο είναι ο πρώτος σκόρερ της Κάλιαρι με εννιά τέρματα και αποτελεί το βαρύ πυροβολικό της ομάδας από τη Σαρδηνία τα τελευταία χρόνια. Είναι Βραζιλιάνος, αλλά το γεγονός πως έχει ιταλικό διαβατήριο και δεν έχει αγωνιστεί ποτέ με τη φανέλα της «σελεσάο», κάνει ενδιαφέρουσα την περίπτωσή του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x