Super League 2

Ανακοινώθηκε από το Αιγάλεω ο Σταματής

Ποδοσφαιριστής του Αιγάλεω είναι με κάθε επισημότητα ο πρώην επιθετικός της ΑΕΚ, Ανδρέας Σταματής, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ των δυτικών προαστίων.

Σε μια σημαντική προσθήκη για την επιθετική του γραμμή προχώρησε το Αιγάλεω καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του 30χρονου πρώην ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ, Ανδρέα Σταματή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ 1931 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Ανδρέα Σταματή.

Ο Σταματής είναι γεννημένος στις 12 Μαΐου 1993 στην Αθήνα, αγωνίζεται ως επιθετικός, έχει ύψος 1.84 και προηγούμενη ομάδα του ήταν ο Απόλλων Λάρισας, με τον οποίο συμμετείχε στην Super League 2.

Ο 30χρονος στραικερ ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες του Πανιωνίου, ωστόσο γρήγορα μετακόμισε στην ανδρική ομάδα υπογράφοντας επαγγελματικό συμβόλαιο, ενώ αποτέλεσε και μέλος της Εθνικής μας ομάδας Κ19.

Το καλοκαίρι του 2012 μεταγράφηκε στην ΑΕΚ με την οποία σε ηλικία 19 ετών «έγραψε» 10 συμμετοχές και 3 γκολ στη Supeleague, ενώ στη συνέχεια της καριέρας του αγωνίστηκε σε Πανηλειακό, Ηρακλή Ψαχνών, Πιερικό, Χανιά, Ζακυνθο, Παναιγιάλειο, Άρη, Τρίκαλα, ΑΕ Καραϊσκάκη και Απόλλωνα Λάρισας.

Καλωσορίζουμε τον Ανδρέα στην οικογένεια του Αιγάλεω και του ευχόμαστε να έχει υγεία και πολλές επιτυχίες τη νέα χρονιά στο πρωτάθλημα.»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x