Super League 2

Πέρασε από τη Ρόδο και επέστρεψε στις νίκες ο Εργοτέλης

Μετά από ενάμιση μήνα μακριά από τις νίκες, ο Εργοτέλης επικράτησε 2-0 του Διαγόρα στη Ρόδο για την εξ αναβολής 10η αγωνιστική της Super League 2 και επέστρεψα στα θετικά αποτελέσματα!

Μπορεί ο Εργοτέλης να αγνοούσε τη νίκη από τις Δεκεμβρίου, όταν είχε κερδίσει με 1-0 τον Παναθηναϊκό Β’ στο Ηράκλειο, ωστόσο οι Κρητικοί με μια αποφασιστική εμφάνιση στο νησί της Ρόδου, επικράτησαν 2-0 του Διαγόρα και έφυγαν με το τρίποντο, για την εξ αναβολής 10η αγωνιστική της Super League 2.

Οι φιλοξενούμενοι που είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, προηγήθηκαν στο 65’, όταν ο Κωστανάσιος εκμεταλλεύτηκε την κάθετη πάσα του Κοκκίνη και με ωραίο πλασέ έκανε το 1-0, για να έρθει ο αμαρκάριστος Ποζατζίδης στο 93’ μέσα από την αντίπαλη περιοχή και να σφραγίσει τη νίκη με το 2-0.

Πριν την έναρξη του παιχνιδιού, οι οργανωμένοι οπαδοί του Διαγόρα τίμησαν με μια ανθοδέσμη τον τερματοφύλακα τoυ Εργοτέλη, Θέμη Τσέλιο για την δίχρονη παρουσία του στον σύλλογο τους.

Όσον αφορά το βαθμολογικό κομμάτι, οι νικητές ανέβηκαν στην 11 θέση με 14 βαθμούς μετά από 11 παιχνίδια, ενώ οι Ροδίτες έμειναν στους 13 βαθμούς και έπεσαν στην 12η θέση, μετά από 12 αγωνιστικές.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x