Super League 2

Με Μαραθωνίτη αλλά χωρίς Μαρτίνη η αποστολή του Παναθηναϊκού Β' για Λεβαδειακό

Με τον Μαραθωνίοτη να εκτίει την τιμωρία του και να επιστρέφει, αλλά τον τραυματία Μαρτίνη να μην υπολογίζεται από τον Χαβιέρ Βάθκεθ θα υποδεχτεί αύριο ο Παναθηναϊκός Β' τον Λεβαδειακό στην Λεωφόρο.

Με προπόνηση στο Κορωπί ολοκληρώθηκε σήμερα το μεσημέρι η προετοιμασία του Παναθηναϊκού Β για τον αυριανό (23/01) αγώνα με αντίπαλο τον Λεβαδειακό στο «Απόστολος Νικολαΐδης», για την 15η αγωνιστική της Betsson Super League 2.

Το πρόγραμμα των «πράσινων» περιλάμβανε προθέρμανση, ασκήσεις πέντε εναντίον δύο, παιχνίδι σε μικρούς χώρους και τελειώματα.

Από την προπόνηση απουσίασε ο τραυματίας Βαγιαννίδης, ενώ Πάνκα, Σουρδής και Σερπέζης συνέχισαν το πρόγραμμα αποκατάστασής τους και οι Μαρτίνης-Νταμπίζας έκαναν θερεπεία.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Χαβιέρ Βάθκεθ ανακοίνωσε τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή του αγώνα.

Αυτοί είναι οι: Aθανασακόπουλος, Αντωνίου, Δημητρίου, Ηλιάδης, Θεοχάρης, Καρβούνης, Κούτσιας, Κρυπαράκος, Μαραθωνίτης, Ματσαδές, Οικονομάκης, Ρόμπι, Σαρδέλης, Τουρκοχωρίτης, Τσιριγώτης και Χριστογεώργος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x