Super League 2

Ανακοίνωσε Καρασαλίδη ο Πανσερραϊκός

Επιστροφή στο… σπίτι για τον Τέλη Καρασαλίδη, που συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στον Πανσερραϊκό, έπειτα από 8,5 χρόνια.

Την απόκτηση του Τέλη Καρασαλίδη μέχρι το 2024 ανακοίνωσε ο Πανσερραϊκός, με τον Σερραίο κεντρικό αμυντικό να επιστρέφει… σπίτι του, έπειτα από 8,5 χρόνια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός, ανακοινώνει την απόκτηση του Τέλη Καρασαλίδη, που υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας, έως τον Ιούνιο του 2024.

Ο Σερραίος κεντρικός αμυντικός, επιστρέφει μετά από 8,5 χρόνια στην ομάδα μας, όπου αναδείχτηκε ποδοσφαιρικά και πραγματοποίησε μία εξαιρετική καριέρα, σε ομάδες της Super League, καταγράφοντας συνολικά, 126 συμμετοχές, 25 στο Κύπελλο Ελλάδας και 18 στη Football League, έχοντας σκοράρει 5 τέρματα.

Ο Τέλης Καρασαλίδης, γεννήθηκε στις 3 Μαΐου του 1991 και ξεκίνησε την καριέρα του στον ΠΑΟΚ, πριν μεταπηδήσει στα «Λιοντάρια» αγωνιζόμενος για δυο σεζόν, έχοντας 32 συμμετοχές και 2 γκολ. Το 2013-14 αγωνίστηκε με την φανέλα του Άρη και συνέχισε στον Πανηλειακό και τη Νίκη Βόλου. Για δυο σεζόν φόρεσε τα «κυανόλευκα» του Ηρακλή και το 2016/17 αγωνίστηκε με τα χρώμα του Α.Ο. Ξάνθης. Συνέχισε την καριέρα του στον Ατρόμητο την διετία 2017/19 και επέστρεψε στην ομάδα της Ξάνθης.

Πριν την συμφωνία με την ομάδα μας, αγωνιζόταν στον Παναιτωλικό, όπου πραγματοποίησε 15 συμμετοχές».


Πανσερραϊκός: Ανακοίνωσε Καρασαλίδη

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x