Super League 2

Σπανός: «Θα πάθουμε ζημιά αν δε διαχειριστούμε τη διαφορά»

Ο προπονητής του Ιωνικού ξεκαθάρισε πως τίποτα δεν έχει τελειώσει στο θέμα της ανόδου, και πως οι Νικαιώτες θα πρέπει να διαχειριστούν σωστά αυτό το +8 από τους διώκτες τους.

Ο Ιωνικός πήρε το ντέρμπι κορυφής, φεύγοντας με τεράστιο διπλό από την έδρα του Λεβαδειακού (2-1) και μάλιστα με ανατροπή. Ένα αποτέλεσμα που έφερε τους Νικαιώτες στο +8 από τους διώκτες τους, με την άνοδο στα μεγάλα σαλόνια της χώρας να είναι πιο κοντά από ποτέ.

Με δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής του Ιωνικού, Δημήτρης Σπανός, θέλησε να κρατήσει χαμηλά την... μπάλα, τονίζοντας πως το σημαντικό είναι για την ομάδα του είναι να μείνει ήρεμη και να διαχειριστεί αυτή τη διαφορά, αλλιώς μπορεί να πάθει ζημιά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δημήτρη Σπανού:

«Είναι μια πολύ σημαντική νίκη. Μας δίνει μια μεγάλη διαφορά, αλλά αν δεν το διαχειριστούμε σωστά όπως κάναμε μέχρι τώρα, νομίζω ότι θα πάθουμε ζημιά. Άρα λοιπόν το βασικό είναι να μείνουμε ήρεμοι, να είμαστε σοβαροί γιατί ξέρετε ότι η ομάδα που βρίσκεται στην κορυφή πρέπει να είναι πάντα σοβαρή. Αυτό το δείξαμε και σήμερα, και όταν φτάσει η στιγμή θα πανηγυρίσουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x