Τουρκία

Απίστευτη υποδοχή στη Φενέρμπαχτσε τα ξημερώματα μετά το... ξύλο με Τραμπζονσπόρ

Εκατοντάδες φίλοι της Φενέρμπαχτσε υποδέχτηκαν την αποστολή μετά την επεισοδιακή νίκη επί της Τραμπζονσπόρ.

Υποδοχή ηρώων επεφύλασσαν οι φίλοι της Φενέρμπαχτσε στην αποστολή της ομάδας μετά τη νίκη επί της Τραμπζονσπόρ (2-3).

Εκατοντάδες οπαδοί περίμεναν την ομάδα στις 4 τα ξημερώματα και αποθέωσαν τον Ισμαήλ Καρτάλ και τους παίκτες για το σπουδαίο αποτέλεσμα, που κρατά τη Φενέρ στο -2 από την πρωτοπόρο Γαλατάσαραϊ.

O αρχηγός της Φενέρ, Μερτ Χακάν Γιαντάς, απευθύνθηκε στον κόσμο από μικροφώνου λέγοντας: «Σας ευχαριστώ όλους που είστε εδώ. Το σήμα της Φενέρ δεν θα πέσει ποτέ όσο είμαστε μαζί. Το μεγαλείο της ομάδας δεν είναι ένα πρωτάθλημα ή ένα Κύπελλο. Όπως και να τελειώσει η σεζόν, είμαι περήφανος για την ομάδα. Σας αγαπάμε!», είπε μέσα σε αποθέωση.

Thank you all for coming here. The Fenerbahce crest will not fall anywhere where you and us are. Fenerbahce's greatness is neither championship nor cup size. No matter how this season ends, I'm proud of everyone on this team. I love you too. "Thank you, thank you," he said.

Το παιχνίδι στην Τραπεζούντα ήταν άκρως επεισοδιακό, καθώς μετά το τελευταίο σφύριγμα, οπαδοί των γηπεδούχων εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο και επιτέθηκαν σε ποδοσφαιριστές της Φενέρ, που ανταπέδωσαν τα χτυπήματα.

Η αποστολή της αντιπάλου του Ολυμπιακού στα προημιτελικά του Conference League φυγαδεύτηκε από το γήπεδο και οι αρχές της Τουρκίας κάνουν ήδη έρευνα για να ταυτοποιηθούν οι κουκουλοφόροι που προκάλεσαν τα επεισόδια.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x