Γαλλία

Αντίπαλοι Παναθηναϊκού: Τρίζει η καρέκλα του Ζενεσιό στη Ρεν

Ορατός ο κίνδυνος να χάσει τη δουλειά του ο Μπρούνο Ζενεσιό μετά τα απογοητευτικά αποτελέσματα της Ρεν στην Ligue 1.

Εκ διαμέτρου αντίθετη πορεία με αυτή στο Europa League πραγματοποιεί στην Ligue 1 η Ρεν. Η χθεσινή εντός έδρας ήττα από τη Λιόν (0-1) κράτησε την ομάδα της Βρετάνης χαμηλά, μόλις στην 13η θέση και βάζει σε κίνδυνο τον Μπρούνο Ζενεσιό, που φημολογείται ότι μπορεί και να κάθισε για τελευταία φορά στον πάγκο της ομάδας.

«Όταν έχουμε δώδεκα βαθμούς μετά από δώδεκα αγώνες, με μία ομάδα που έχει ως στόχο την συμμετοχή στο Champions League, προφανώς ο προπονητής είναι ο κύριος υπεύθυνος. Και ασφαλώς υπάρχουν ερωτήσεις γι' αυτόν, είναι φυσιολογικό και το ξέρω, δεν είμαι αρχάριος», δήλωσε ο Γάλλος προπονητής που έχει συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2025.

Σύμφωνα με γαλλικά ΜΜΕ, ο προβληματισμός στις τάξεις της διοίκησης της Ρεν είναι πολύ έντονος και εξετάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο αλλαγής προπονητή στη διάρκεια της διακοπής του πρωταθλήματος λόγω των εθνικών ομάδων. Όλα αυτά, παρότι η Ρεν με τις δύο σερί νίκες επί του Παναθηναϊκού έφτασε τους 9 βαθμούς στους ομίλους του Europa League και είναι με το... ενάμιση πόδι στα νοκ άουτ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x