Super League 2

Ανανέωσε με Μπαδήμα ο ΠΑΣ Γιάννινα

Την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Νίκο Μπαδήμα, που όχι μόνο θα παραμείνει στο τεχνικό τιμ αλλά θα είναι και υπεύθυνος των υποδομών, ανακοίνωσε σήμερα ο ΠΑΣ Γιάννινα.

Αυξημένες αρμοδιότητες θα έχει πλέον στον ΠΑΣ Γιάννινα ο Νίκος Μπαδήμας, καθώς, όχι μόνο ανανέωσε την παρουσία του στο προπονητικό επιτελείο αλλά παράλληλα θα είναι ο νέος τεχνικός υπεύθυνος των υποδομών της ΠΑΕ, όπως έγινε σήμερα γνωστό.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση του «Άγιαξ της Ηπείρου»:

«Η Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. Γιάννινα 1966 ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον κ.Μπαδήμα Νίκο, ο οποίος θα είναι και για τη σεζόν 2020-21 στο τεχνικό team της 1ης ομάδας, ως βοηθός προπονητή. Επιπλέον ο κ.Μπαδήμας αναλαμβάνει και έναν ακόμα νευραλγικό ρόλο στην ΠΑΕ, αυτόν του τεχνικού υπεύθυνου των υποδομών του Π.Α.Σ., με κύρια ευθύνη την ανάπτυξη και εφαρμογή του οργανογράμματος λειτουργίας των ομάδων υποδομών.

«Ευχαριστώ την ομάδα του Π.Α.Σ. Γιάννινα, τον πρόεδρο κ.Χριστοβασίλη και τον προπονητή κ.Γιαννίκη, για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου. Πρέπει όλοι μαζί ενωμένοι να δουλέψουμε σκληρά και να έχουμε τον Π.Α.Σ. πρωταγωνιστή, όπως και αξίζει σε αυτήν την ιστορική ομάδα.» δήλωσε στο pasgiannina.gr.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x