Κύπρος

Ανακοίνωση ΑΠΟΕΛ με «καρφιά» για Ουάρντα: «Έβριζε τη μεγαλύτερη ομάδα της Κύπρου, θαυμάστε τον»

Ο ΑΠΟΕΛ καταδίκασε την επίθεση που δέχτηκε το λεωφορείο της Ανόρθωσης, αφήνοντας παράλληλα αιχμές για τη συμπεριφορά του Ουάρντα.

Η σπουδαία νίκη της Ανόρθωσης επί του ΑΠΟΕΛ επισκιάστηκε από την επίθεση που δέχτηκε το λεωφορείο των νικητών από αγνώστους, με τη διοίκηση των ηττημένων από την άλλα να καταδικάζει το γεγονός.

Ωστόσο, στην εν λόγω ανακοίνωση, αφήνοντας και αιχμές για τον Αμρ Ουάρντα, που διακρίνεται σε βίντεο να φωνάζει μαζί με τους οπαδούς υβριστικό σύνθημα κατά του συλλόγου της Λευκωσίας.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Ως ΑΠΟΕΛ καταδικάζουμε την επίθεση που δέχθηκε το λεωφορείο της Ανόρθωσης από αγνώστους. Η βία είτε τέτοιας μορφής είτε άλλης μορφής δεν έχει χώρο στο ποδόσφαιρο. Όπως δεν έχουν χώρο στο ποδόσφαιρο, συμπεριφορές όπως αυτού του «κύριου» με τον αριθμό «74».

Του «κυρίου» που στο προηγούμενο αγώνα με την ομάδα μας έβριζε μανάδες χωρίς καμία τιμωρία και σήμερα (σ.σ. χθες) ως ενορχηστρωτής της κερκίδας έβριζε την μεγαλύτερη ομάδα της Κύπρου. Να τον χαίρονται αυτοί που μιλούν για ηθική και ντροπή. Θαυμάστε τον.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x