Ελλάδα

Βέργης: «Θετική διάθεση για την ανανέωση του Φαν'τ Σχιπ, μετά το τέλος των προκριματικών η απόφαση»

Όπως μετέφερε ο Βασίλης Βέργης στον bwinΣΠΟΡ FM, ολοκληρώθηκε η συνάντηση των ανθρώπων της ΕΠΟ με τον Φαν’τ Σχιπ. Μετά το τέλος των προκριματικών του Μουντιάλ η απόφαση για την ανανέωση...

Μετά το τέλος των προκριματικών του Μουντιάλ 2022 θα ληφθεί η οριστική απόφαση για την ανανέωση ή όχι του συμβολαίου του Τζον Φαν’τ Σχιπ με την ΕΠΟ, όπως μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Βασίλης Βέργης.

Σε συνέχεια του πρωϊνού ρεπορτάζ, η συνάντηση του Ολλανδού προπονητή με τον εκτελεστικό γραμματέα της ΕΠΟ, Ιάκωβο Φιλιππούση και τον τεχνικό διευθυντή των Εθνικών ομάδων, Κώστα Κωνσταντινίδη, ολοκληρώθηκε λίγο μετά της 11 το πρωί. Συζήτησαν γενικότερα θέματα τα οποία αφορούν την ομάδα, και φυσικά το ενδεχόμενο ανανέωση της συνεργασίας.

Όπως χαρακτηριστικά μετέφερε ο Βασίλης Βέργης, υπάρχει θετική διάθεση για την υπογραφή νέου συμβολαίου και από τις δύο πλευρές, ωστόσο επισημαίνεται ότι η οριστική απόφαση θα ληφθεί μετά το τέλος των υποχρεώσεων της Εθνικής στα προκριματικά.

Από αυτό γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι καταλυτικό ρόλο για την απόφαση της ΕΠΟ θα παίξουν τα αποτελέσματα και οι εμφανίσεις της ομάδας στα δύο τελευταία ματς της ομάδας, δηλαδή, με Ισπανία και Κόσοβο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x