Ελλάδα

Βέργης: «Σε εξέλιξη συνάντηση Φαν’τ Σχιπ με ΕΠΟ για την ανανέωση του συμβολαίου του»

Συνάντηση με την ηγεσία της ΕΠΟ για να συζητήσει το ενδεχόμενο ανανέωσης του συμβολαίου του έχει ο Τζον Φαν’τ Σχιπ όπως μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Βασίλης Βέργης.

Επί τάπητος... τίθεται σήμερα το θέμα της παραμονής του Τζον Φαν’τ Σχιπ στο πόστο του προπονητή της Εθνικής ποδοσφαίρου. Όπως μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Βασίλης Βέργης ο Ολλανδός τεχνικός έχει -αυτή την ώρα- συνάντηση με το προεδρείο της ΕΠΟ για να συζητήσουν το ενδεχόμενο της ανανέωσης συμβολαίου του.

Όπως μετέφερε το κλίμα μεταξύ των δύο πλευρών είναι θετικό. Μέχρι τώρα από την πλευρά της Ελληνικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου δεν έχει γίνει πρόταση στον Ολλανδό κάτι που αναμένεται να γίνει σήμερα και ενδεχομένως να υπάρχει και προφορική συμφωνία.

Θυμίζουμε πως το συμβόλαιο του Ολλανδού τεχνικού λήγει με την ολοκλήρωση των αγώνων της Εθνικής για τα προκριματικά του Μουντιάλ, με την ηγεσία της ΕΠΟ να έχει μεταφέρει την πρόθεσή της να συνομιλήσει με την πλευρά του προπονητή στο τέλος των υποχρεώσεών της ομάδας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x