Stoiximan Super League

Εξελίξεις με Γράφα στη Βέροια

Σε δυσμενή θέση βρίσκεται ο Θωμάς Γράφας, καθώς οι άνθρωποι της Βέροιας είναι ιδιαίτερα δυσαρεστημένοι από την τραγική βαθμολογική συγκομιδή της ομάδας!

Η εντός έδρας ήττα της Βέροιας από τον Ηρακλή έχει φέρει… τριγμούς στους Ημαθιώτες. Οι διοικούντες την ομάδα είναι ιδιαίτερα δυσαρεστημένοι από την τραγική βαθμολογική συγκομιδή της ομάδας, κατά την παρουσία του Θωμά Γράφα στον πάγκο.

Συγκεκριμένα, σε 17 παιχνίδια, η Βέροια μετράει μόλις μία νίκη (αυτή κόντρα στον Λεβαδειακό με 2-0), οκτώ ισοπαλίες και οκτώ ήττες. Τραγικός απολογισμός που έχει φέρει την ομάδα σε δύσκολη θέση, όσον αφορά την υπόθεση παραμονή στην κατηγορία.

Μέσα στις επόμενες ώρες αναμένονται εξελίξεις, με τον πρόεδρο της Βέροιας, Κωνσταντίνο Παπαδόπουλο να… σηκώνει μανίκια και να παίρνει αποφάσεις. Μάλιστα, παρότι στηρίζει και πιστεύει τον Θωμά Γράφα όσο κανείς μέσα στην ομάδα, δεν αποκλείεται να προχωρήσει στη λύση της συνεργασίας με τον Έλληνα τεχνικό ώστε να υπάρξει ένα… ηλεκτροσόκ και να πάρουν τα πάνω τους ξανά οι ποδοσφαιριστές!

Γιώργος Τσανάκας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x