Euro 2024

Έξαλλοι οι Κολομβιανοί για ένα… σκίτσο!

Την έντονη αντίδραση του πρέσβη της Κολομβίας, στις Βρυξέλλες, προκάλεσε μία καρικατούρα ενός Βέλγου σκιτσογράφου που προβλήθηκε σε τηλεοπτικό σταθμό της χώρας!

Λίγο έλειψε να δημιουργεί διπλωματικό επεισόδιο ανάμεσα σε Κολομβία και Βέλγιο και αφορμή ήταν μία… καρικατούρα! Ένας τηλεοπτικός σταθμός των Βρυξελλών δημοσίευσε ένα σκίτσο, το οποίο απεικόνιζε τρεις παίκτες της εθνικής ομάδας από τη Λατινική Αμερική να σνιφάρουν τη γραμμή, όπου ο διαιτητής ορίζει το τείχος στα φάουλ!

Όπως είναι φυσικό, αυτό προκάλεσε την αντίδραση του πρέσβη της Κολομβίας στο Βέλγιο, Ροντρίγο Ριβέρα, με τον σκιτσογράφο να αναγκάζεται να αποσύρει τη δημιουργία του από το facebook και να ζητά δημόσια συγγνώμη.

Αυτό είναι το τρίτο περιστατικό, κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου, που προκαλεί την έντονη αντίδραση των Κολομβιανών. Πριν από μερικές μέρες, ήταν μία τοποθέτηση δύο παρουσιαστών σε κανάλι της Αυστραλίας, όπου είπαν πως η χώρα της Λατινικής Αμερικής είναι γνωστή για την κοκαΐνη και το καφέ, ενώ νωρίτερα είχε προηγηθεί άλλη μία υποτιμητική καρικατούρα σε ολλανδικό Μέσο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x