Euro 2024

Τελικώς ο… τελικός στο ΟΑΚΑ!

Στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας θα διεξαχθεί ο… τελικός με την Ουκρανία στις 14 Νοεμβρίου, στο πλαίσιο των μπαράζ του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Νοτίου Αφρικής. Μάλιστα, η ΕΠΟ και το Mega Channel αποφάσισαν το ματς να διεξαχθεί νωρίτερα. «Σε συνεργασία με τη διοίκηση της Σαχτάρ στείλαμε έγγραφα από κοινού στην Ομοσπονδία και ζητήσαμε να γίνει το ματς εδώ, στην πόλη μας», δήλωσε ο δήμαρχος του Ντόνετσκ, Αλεξάντερ Λουκιανιτσένκο.

Στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας θα διεξαχθεί ο… τελικός με την Ουκρανία στις 14 Νοεμβρίου, στο πλαίσιο των μπαράζ του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Νοτίου Αφρικής. Μάλιστα, η ΕΠΟ και το Mega Channel αποφάσισαν το ματς να διεξαχθεί νωρίτερα.

Συνήθως οι αγώνες της «γαλανόλευκης» άρχιζαν στις 21:30, όμως οι δύο πλευρές αποφάσισαν αυτή τη φορά το ματς να διεξαχθεί στις 20:00 για να διευκολυνθούν οι οικογένειες και κυρίως τα παιδιά που θέλουν να δουν από κοντά τους διεθνείς.

Όσον αφορά την παρουσία του κόσμου, η Ομοσπονδία εκτιμά ότι περίπου 50.000 θεατές θα βρεθούν στο Στάδιο της Καλογρέζας, αφού το παιχνίδι είναι κρίσιμο και οι φίλαθλοι της ομάδας θα στηρίξουν τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνεται ότι ο αγώνας της Εθνικής Ανδρών με την Ουκρανία το Σάββατο 14 Νοεμβρίου, για τη φάση των πλέι οφ του Μουντιάλ 2010, θα διεξαχθεί στο Ολυμπιακό Στάδιο. Κατόπιν σχετικής συμφωνίας με το Mega και προς διευκόλυνση των Ελλήνων φιλάθλων, έτσι ώστε να επιτευχθεί η μέγιστη δυνατή προσέλευσή τους στο γήπεδο, η ώρα έναρξης του αγώνα ορίστηκε στις 20:00».

«Να γίνει στο Ντόνετσκ»

Την επιθυμία του το ματς Ουκρανία-Ελλάδα να διεξαχθεί στο Ντόνετσκ εξέφρασε ο δήμαρχος της πόλης, Αλεξάντερ Λουκιανιτσένκο.

«Σε συνεργασία με τη διοίκηση της Σαχτάρ στείλαμε έγγραφα από κοινού στην Ομοσπονδία και ζητήσαμε να γίνει το ματς εδώ, στην πόλη μας. Δηλώνουμε με βεβαιότητα ότι το γήπεδο θα γεμίσει και εγγυόμαστε τις καλύτερες δυνατές συνθήκες διεξαγωγής. Από την πλευρά μας, έχουμε κάνει τα πάντα για να γίνει το ματς εδώ, στο Ντόνετσκ», δήλωσε χθες ο κ. Λουκιανιτσένκο σε συνέντευξη Τύπου.

Η διορία της FIFA στις ομοσπονδίες, οι ομάδες των οποίων συμμετέχουν στα μπαράζ του Μουντιάλ, να δηλώσουν έδρα λήγει τη Δευτέρα, με τους Ουκρανούς να μην έχουν αποφασίσει ακόμα αν το ματς θα γίνει στο Ντόνετσκ ή το Χάρκοβο.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x