Euro 2024

Εθνική: Η ημέρα και ώρα της κλήρωσης των playoffs

Τότε… κληρώνει για την Εθνική μας ομάδα σχετικά με την έδρα του ημιτελικού και του τελικού των playoffs για την πρόκριση στα τελικά του Euro 2024.

Η Ελλάδα ολοκλήρωσε με ψηλά το κεφάλι την προσπάθειά της στα προκριματικά του Euro 2024, υποχρεώνοντας τη Γαλλία στην πρώτη και μοναδική της απώλεια (2-2).

Ένα αποτέλεσμα, που δίνει έξτρα ψυχολογία στη «γαλανόλευκη» και στέλνει… μήνυμα στους αντιπάλους της ενόψει των playoffs για την πρόκριση στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, τα οποία θα διεξαχθούν τον Μάρτιο του 2024.

Η κλήρωση, λοιπόν, για την έδρα των τελικών -με δεδομένο ότι για τα ημιτελικά οι γηπεδούχοι είναι γνωστοί- στα playoffs, σε κάθε Path (σ.σ. υπάρχουν τρία και η Ελλάδα συμμετέχει στο C), θα διεξαχθεί την ερχόμενη Πέμπτη (23/11), στη Νιόν, στις 13:00, στο «House of European Football».

Θυμίζουμε, η Εθνική θα αντιμετωπίσει το Καζακστάν στην OPAP Arena και η Γεωργία θα υποδεχθεί το Λουξεμβούργο. Η έδρα του τελικού θα προκύψει, όπως προαναφέραμε, στην κλήρωση της Πέμπτης, μέσω της οποίας θα αναδειχθεί ο ημιτελικός, που οι ομάδες του θα κερδίσουν το δικαίωμα φιλοξενίας του σπουδαίου παιχνιδιού.

Οι δύο ημιτελικοί θα γίνουν την Πέμπτη 21 Μαρτίου 2024 και ο τελικός πέντε ημέρες αργότερα, την Τρίτη 26 του μήνα. Οι τρεις αγώνες αναμένεται να διεξαχθούν στις 21:45 ώρα Ελλάδας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x