Euro 2024

«Έχει εξελιχθεί στην Μπαρτσελόνα ο Παουλίνιο»

Πεπεισμένος ότι ο Παουλίνιο θα πετύχει στη Μπαρτσελόνα δήλωσε ο προπονητής της εθνικής Βραζιλίας, Τίτε, ο οποίος εκθείασε την εξέλιξη του συμπατριώτη του από τη μέρα της μεταγραφής του.

Στην εξέλιξη του παιχνιδιού του Παουλίνιο στάθηκε ο προπονητής της εθνικής Βραζιλίας, Τίτε, ο οποίος τόνισε πως ο τρόπος που αγωνίζεται ο συμπατριώτης του έχει αλλάξει από τη μέρα που βρέθηκε στη Βαρκελώνη. Παράλληλα, εξέφρασε την πίστη του ότι ο πρώην μέσος της Τότεναμ θα καταφέρει να πετύχει στην ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε.

«Πιστεύω ότι εξελίσσεται και έχει ανέβει επίπεδο στο παιχνίδι του» είπε ο 56χρονος τεχνικός στη συνέντευξη τύπου ενόψει του αγώνα της «Σελεσάο» με τη Βολιβία και συμπλήρωσε:

«Νομίζω ότι ο λόγος πίσω από την εξέλιξη του είναι το γεγονός ότι παίζει με το σύστημα της Μπαρτσελόνα, όπου οι παίκτες υποστηρίζουν ο ένας τον άλλο και έτσι βελτιώνουν τις εμφανίσεις τους».

Συνεχίζοντας, ο Τίτε αναφέρθηκε στα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού του Παουλίνιο και τόνισε πως ο συμπατριώτης του θα πετύχει στους «μπλαουγκράνα».

«Είναι ένας μέσος box-to-box, αλλά έχει ακόμα πολλές πτυχές στο παιχνίδι του, όπως υπομονή και αντίληψη του παιχνιδιού, οπότε δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα έχει μεγάλη επιτυχία στη Μπαρτσελόνα» είπε χαρακτηριστικά ο ομοσπονδιακός προπονητής της Βραζιλίας.

Επιμέλεια: Μανώλης Μποτσέτος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x