Euro 2024

Φοφανά: «Οι Έλληνες έπαιξαν καλά, υπήρξε μια χαλάρωση και την πληρώσαμε»

Ο Γιουσούφ Φοφανά μίλησε για την πολύ καλή εμφάνιση της Ελλάδας κόντρα στη Γαλλία, αλλά και στη χαλάρωση που πλήρωσε η ομάδα του.

Μετά από ένα πολύ ωραίο ματς με 4 γκολάρες, Ελλάδα και Γαλλία ήρθαν ισόπαλες 2-2 για την τελευταία αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2024.

Ένας από τους παίκτες που πέτυχε μία από τις εν λόγω... γκολάρες, ο Γιουσούφ Φοφανά, μίλησε σε γαλλικό Μέσο για την πολύ καλή εμφάνιση της ελληνικής ομάδας, αλλά και για το γεγονός πως η Γαλλία χαλάρωσε όταν προηγήθηκε και το πλήρωσε.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Οι Έλληνες έπαιξαν καλά, είναι ακόμα ένας καλός βαθμός. Δεν σταματήσαμε, αλλά υπήρχε μία μικρή χαλάρωση και εκεί τιμωρηθήκαμε. Αλλά όταν κοιτάμε τα 90 λεπτά, κυριαρχήσαμε στο ματς".

Ήθελα να δείξω ότι μπορώ να είμαι σε αυτή τη λίστα, έρχομαι αρκετό καιρό και δεν είχα πολύ χρόνο. Ο πρωταρχικός στόχος ήταν να αντικαταστήσω τον Aurelien, Cama, Warren, και να διατηρήσω αυτή την απαίτηση στη μεσαία γραμμή.

Όταν μόλις φτάσαμε στη γαλλική ομάδα, θέλουμε να τα πάμε καλά, προσπαθούμε να το κρατάμε απλό. Αλλά το να περνάω χρόνο με τους άλλους παίκτες με βοήθησε να χαλαρώσω, να αποκτήσω αυτοπεποίθηση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x