Euro 2024

«Ο Αστέρας δεν αφήνει τον Γκοιάν»!

Χωρίς τον Ντορίν Γκοιάν θα παραταχθεί τη Δευτέρα ο Αστέρας Τρίπολης, με τους ιθύνοντες της εθνικής Ρουμανίας να ζητούν την παρουσία τους διεθνούς άσου το Σάββατο στο Βουκουρέτσι!

«Η πρώτη σύγκρουση Αθήνας-Βουκουρεστίου είναι γεγονός!», ξεκινάει η ρουμανική Gazeta στην ηλεκτρονική της έκδοση το κείμενο για τον Ντορίν Γκοιάν, ο οποίος δεν υπολογίζεται στον Αστέρα Τρίπολης για τον αγώνα της Δευτέρας με την Skoda Ξάνθη.

Ο Ρουμάνος αμυντικός είχε αποβληθεί (με δύο κίτρινες) στο πρόσφατο ματς με τον Πανθρακικό και ως εκ τούτου ο Στάικος Βεργέτης δεν μπορεί τον συμπεριλαμβάνει στα πλάνα του για τον αγώνα με τους Ακρίτες.

Ο Βίκτορ Πιτσούρκα, όμως, επιθυμεί να έχει στη διάθεσή του το συντομότερο δυνατόν τον 33χρονο άσο, από τη στιγμή που ο παίκτης δεν υπολογίζεται για τις υποχρεώσεις της ομάδας του.

Βάσει των κανονισμών της FIFA θα πρέπει ο Αστέρας να τον αποδεσμεύσει μέχρι το βράδυ της Κυριακής και σήμερα ο ομοσπονδιακός της χώρας θα περιμένει την απάντηση του Γκοιάν για να γνωρίζει πως θα κινηθεί η ρουμανική ομοσπονδία σε αντίθετη περίπτωση.

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x