Euro 2024

Πογέτ: «Γι' αυτό βάλαμε έξτρα στόπερ με την Ολλανδία»

Οι δηλώσεις του Γκουστάβο Πογέτ λίγο πριν τη σέντρα στον «τελικό» της Ελλάδας με την Ολλανδία.

Τον λόγο που επέλεξε να παρατάξει την Εθνική Ελλάδος με τρία στόπερ (σε διαφοροποιημένη διάταξη σε φάση άμυνας και επίθεσης) κόντρα στην Ολλανδία, έδωσε ο Γκουστάβο Πογέτ πριν το παιχνίδι με τους «Οράνιε».

Συγκεκριμένα, ο τεχνικός του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στάθηκε στη πρώτη συνάντηση των δύο ομάδων, τον περασμένο Σεπτέμβριο, εξηγώντας ότι στην Ολλανδία οι γηπεδούχοι έβγαιναν εύκολα στην πλάτη της Εθνικής.

Αναλυτικά, ο Γκουστάβο Πογέτ μίλησε στην κάμερα του Alpha για:

-το παιχνίδι με την Ολλανδία και την αλλαγή διάταξης: «Χρειαζόμαστε περισσότερη δύναμη, γι' αυτό και βάλαμε έξτρα στόπερ. Να έχουμε μεγαλύτερη διάθεση από αυτούς, περισσότερη επιθετικότητα, να παίξουμε το ματς για εμάς, να μην παίξουμε ένα ματς 50-50.

Στο πρώτο ματς έβγαιναν εύκολα από πίσω μας, μας έλειπε ένας παίκτης, σήμερα θα προσπαθήσουμε να καλύψουμε το κενό. Δεν αλλάζουμε το παιχνίδι μας με την μπάλα στα πόδια. Θα είναι ένας συνδυασμός, πρέπει να είμαστε δυνατοί. Να δούμε αν θα λειτουργήσει
».

-τον κόσμο στην OPAP Arena: «Θα ένα έξτρα πουσάρισμα ο κόσμος, το μήνυμα είναι υπομονή, δεν μπορούμε να νικήσουμε από τα πρώτα λεπτά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x