Euro 2024

Σκόρπισε με πεντάρα το Σαν Μαρίνο η Κύπρος

Ιδανικό ξεκίνημα στα προκριματικά για την Κύπρο, που διέλυσε το Σαν Μαρίνο στην πρεμιέρα, επικρατώντας με 5-0 στο «ΓΣΠ».

Φορτσάτη Κύπρος με το καλημέρα των προκριματικών του Euro 2020.

Η ομάδα του Ραν Μπεν Σιμόν, μετέτρεψε σε πάρτι το ματς με το αδύναμο Σαν Μαρίνο, επικρατώντας με 5-0 στο «ΓΣΠ» στην πρεμιέρα του ομίλου.

Επί της ουσίας, το Σαν Μαρίνο άντεξε μόλις για 18 λεπτά, μέχρι δηλαδή το σημείο που ο Σιμονσίνι κατέβασε την μπάλα με το χέρι στην περιοχή, με τον Πιέρο Σωτηρίου να ανοίγει τον λογαριασμό από τα έντεκα μέτρα. Ο ίδιος παίκτης, στο 23’ και πάλι με πέναλτι που κέρδισε ο Δημητρίου, νίκησε τον τερματοφύλακα του Σαν Μαρίνο για το 2-0.

Μάλιστα, πριν το ημίωρο, η ομάδα του Μπεν Σιμόν έφτασε σε ακόμα δυο τέρματα. Ο Κούσουλος στο 26’ και ο Εφραίμ στο 32’ ανέβασαν τον δέικτη του σκορ στο 4-0, ενώ στο 56’ ο Λαΐφης έβαλε και εκείνος το όνομα του στον φωτεινό πίνακα των σκόρερ, γράφοντας με κεφαλιά το 5-0.

Οι Κύπριοι, που έφτασαν να έχουν κατοχή σε ποσοστό 75%, έκαναν συντήρηση δυνάμεων στο τελευταίο μισάωρο, παίρνοντας ένα εύκολο τρίποντο ενόψει της συνέχειας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x