Euro 2024

Στην Ολλανδία με 15 παίκτες για μίνι προετοιμασία η Εθνική

Με 15 ποδοσφαιριστές στη διάθεση του, ο Άγγελος Αναστασιάδης, μοντάρει την Εθνική επί ολλανδικού εδάφους, ενόψει Ιταλίας και Αρμενίας.

Στην Ολλανδία, βρίσκεται η Εθνική ομάδα, που πραγματοποιεί μίνι προετοιμασία για τα δύο ματς με Ιταλία και Αρμενία για τα Προκριματικά, τον προσεχή Ιούνιο στο ΟΑΚΑ.

Ο Άγγελος Αναστασιάδης, έχει στη διάθεση του 15 ποδοσφαιριστές και δουλεύει με αυτούς, μέχρι να ενσωματωθούν όσοι έχουν ακόμα υποχρεώσεις στις ομάδες τους. Επί της ουσίας, Μπασινάς, Αναστασιάδης και Γιαννακόπουλος, θεώρησαν ότι αυτό θα βοηθήσει ώστε οι παίκτες να δέσουν μεταξύ τους και να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι.

Οι 15 παίκτες που πήγαν στην Ολλανδία με την Εθνική είναι οι: Μάνταλος, Μπάρκας, Μπακασέτας, Πέλκας, Πασχαλάκης, Κουρμπέλης, Βαλεριάνος, Ντουρμισάι, Κώτσιρας, Σιώπης, Κούτρης, Μπουχαλάκης, Φορτούνης, Μασούρας και Κουλούρης.

Τις επόμενες μέρες θα μπουν σταδιακά οι Μαυρίας και Κολοβός στις 24 Μαΐου, Σταφυλίδης στις 25 του μήνα Σάμαρης, Βλαχοδήμος και Ζέκα στις 27, ενώ Παπασταθόπουλος, Μανωλάς και Δώνης στις 3 Ιουνίου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x