Stoiximan Super League

Φινάλε και… αντίο

Μετά από δύο χρόνια ο Απόλλων Σμύρνης αποχαιρετάει τη Σούπερ Λίγκα, στο αποψινό παιχνίδι με τη Λαμία. Δεν είναι ο μόνος όμως…

Το παιχνίδι του Απόλλωνα Σμύρνης με τη Λαμία ανοίγει το πρόγραμμα στην 30η – τελευταία αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας (19:00, ΕΡΤ 3).

Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» μετά από δύο χρόνια παρουσίας στην πρώτη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου δίνει το τελευταίο της παιχνίδι, καθώς από την επόμενη χρονιά θα παίζει στη δεύτερη κατηγορία (Super League 2 όπως θα ονομαστεί μετά την επικείμενη αναδιάρθρωση).

Ο Λευτέρης Βελέντζας έχει αποφασίσει να δώσει χρόνο συμμετοχής σε νεαρούς ποδοσφαιριστές που δεν έχουν αρκετά λεπτά στα πόδια τους τη φετινή σεζόν.

Εκτός αποστολής έμεινε ο Χουάντερσον, η παραμονή του οποίου στη Ριζούπολη είναι πιθανή (όχι όμως και δεδομένη). Επίσης, τραυματίες είναι οι Κύργιας και Στάθης, ενώ τιμωρημένος είναι ο Μπεντινέλι.

Το δικό του… αντίο είναι πιθανό να πει μετά το σημερινό παιχνίδι και ο Μάκης Χάβος, ο οποίος φέρεται να βρίσκεται σε δύσκολη θέση μετά την ήττα της Λαμίας από την ΑΕΚ (0-4) στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Όλα δείχνουν ότι ο έμπειρος κόουτς θα καθίσει για τελευταία φορά στον πάγκο της ομάδας, όπου την επόμενη σεζόν θα βρεθεί ένας εκ των Τραϊανού Δέλλα και Νίκου Παπαδόπουλο.

Οι φιλοξενούμενοι ταξίδεψαν στην Αθήνα χωρίς τους τιμωρημένους Πλιάτσικα (είναι τραυματίας), Ασίγκμπα και τον τραυματία Μελίσσα.

Το πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x