Ισπανία

Φουλάρει για Λαγουάρδια η Βαλένθια

Εντείνει τις προσπάθειες της για την απόκτηση του Βίκτορ Λαγουάρδια η Βαλένθια.

Να ολοκληρώσει την υπόθεσης της απόκτησης του Βίκτορ Λαγουάρδια της Αλαβές, το συντομότερο δυνατό, θέλει η Βαλένθια, σύμφωνα με τα ισπανικά Μέσα.

Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα από την Ιβηρική, οι δύο ομάδες βρίσκονται εδώ και καιρό σε διαπραγματεύσεις για τον Ισπανό κεντρικό αμυντικό, δίχως, ωστόσο να έχει προκύψει κάποια οριστική συμφωνία.

Οι ιθύνοντες των «νυχτερίδων» πλέον, όμως, έχουν εντείνει τις προσπάθειες τους για να κάνουν δικό τους τον 29χρονο στόπερ, προκειμένου να συμπληρώσουν ιδανικά τους Παουλίστα, Γκαράι, Ντιακαμπί και να προσδώσουν βάθος, εμπειρία και ποιότητα στη συγκεκριμένη θέση.

Το μεγαλύτερο εμπόδιο για την ολοκλήρωση της μεταγραφής αποτελεί η πρόσφατη ανανέωση του συμβολαίου του, όπου μάλιστα υπάρχει και ρήτρα 40 εκατ. ευρώ. Οι πληροφορίες, βέβαια, αναφέρουν ότι οι άνθρωποι της Αλαβές είναι πρόθυμοι να διαπραγματευτούν και για ποσά κοντά στα 10 εκατομμύρια για τον αρχηγό της ομάδας.

Παράλληλα, οι εξαιρετικές σχέσεις που διατηρούν οι δύο σύλλογοι αναδεικνύουν την αίσθηση και την αισιοδοξία ότι η μετακίνηση του στο «Μεστάγια» δεν θα αργήσει να πραγματοποιηθεί.

Επιμέλεια: Γιώργος Γιουρούκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x